Stiri despre gabrea

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Când Europa vine la tine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când Europa vine la tine

  Ne-am obişnuit să gândim relaţia cu vechiul continent, în formula sa de Uniune Europeană, mai curând într-un sens unic, acela prin care noi, cei aflaţi la porţile estice ale continentului (şi apărându-l cândva de vijelia otomană, cum ne tot repeta, cu mândrie patriotică, istoria comunistă), noi, deci, mergem la Bruxelles, să luăm lumină şi finanţările necesare proiectelor menite a face din Europa ca întreg şi din fiecare  ţară în parte,

 • Nu trageţi, dom’ Tociu! Suntem noi, Nicolaeştii...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu trageţi, dom’ Tociu! Suntem noi, Nicolaeştii...

  Consider că nu a fost corect faptul că atât de mulţi au aşteptat ca Sergiu Nicolaescu să moară ca să îi debiteze cadavrului tot ce nu au avut curajul să îi spună cât a fost viu şi putea să le răspundă. Deci, nu la Nicolaescul cel mort mă voi referi acum, ci la cel viu, care încă poate să se apere. Mai trăieşte Nicolaescu? - vă întrebaţi. Eu zic că da. Hai să vedem!

 • Filme de Fassbinder, Elek și Gabrea, proiectate la Ro-IFF
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filme de Fassbinder, Elek și Gabrea, proiectate la Ro-IFF

  A mai rămas doar o zi până la debutul celei de-a opta ediţii a Romania International Film Festival (Ro-IFF), festivalul de film cu buget mic şi cu filme mari. Anul acesta, evenimentul are loc, între 27 septembrie şi 7 octombrie, la Sala Union (Paul Călinescu) a Cinematecii Române, Sala Horia Bernea a Muzeului Naţional al Ţăranului Român şi clubul Fabrica.

Modifică Setările