Stiri despre filarmonica sibiu

  32 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Două concerte la Sibiu în cadrul Festivalului “George Enescu”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două concerte la Sibiu în cadrul Festivalului “George Enescu”

  Filarmonica de Stat Sibiu este, pentru a patra oară consecutiv, gazdă a Festivalului Internaţional George Enescu la Sibiu. Două evenimente vor avea loc, în 12 şi 21 septembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor şi Biserica Sfânta Ursula, sub egida celui mai popular eveniment muzical din România.

 • Concert simfonic extraordinar de 1 Mai la Filarmonica de Stat Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concert simfonic extraordinar de 1 Mai la Filarmonica de Stat Sibiu

  Sibienii iubitori de muzică sau turiştii aflaţi în vacanţă în Sibiu au prilejul de a participa la un concert simfonic extraordinar susţinut de Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu, miercuri 1 mai la Sala Thalia cu începere de la ora 19.

 • Silvia Sbârciu susţine joi un concert la Filarmonica din Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Silvia Sbârciu susţine joi un concert la Filarmonica din Sibiu

  Filarmonica de Stat Sibiu în colaborare cu Euroart SRL (Cluj-Napoca) organizează joi 1 martie concertul de pian susţinut de dr. Silvia Sbârciu, cadru didactic universitar la catedra de pian din cadrul Academiei de Muzică „Gh. Dima” Cluj-Napoca. Preţul unui bilet este de 14 lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de o reducere de 50 la sută.

 • “Le cantatrici villane” readuce opera comică pe scena Sălii Thalia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  “Le cantatrici villane” readuce opera comică pe scena Sălii Thalia

  După succesul primelor două sopectacole de operă (“Bărbierul din Sevilla” şi “Nabucco”) ambele desfăşurându-se cu casa închisă, Festivalulu Internaţional al Artei Lirice propune sibienilor un nou spectacol de operă: “Le cantatrici villane” de Valentino Fioravanti pus în scenă de Studioul Experimental Ludovic Spiess din cadrul Operei Naţionale Bucureşti. Spectacolul va avea loc marți cu începere de la ora 19 la Sala T

 • Final de concurs “Vox Artis” la Sibiu. Juriul a stabilit câștigătorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Final de concurs “Vox Artis” la Sibiu. Juriul a stabilit câștigătorii

  Juriul Concursului Internaţional de Canto „Vox Artis” a decis câştigătorii ediţiei din acest an. Astfel premiul I i-a fost acordat sopranei Klementeva Ekaterina (Rusia, 28 ani), locul II a fost ocupat de soprana Cerchez Nadejda (Moldova, 26 ani) iar locul III i-a revenit baritonului Krum Galabov (Bulgaria, 35 ani).

 • Recital de pian la Filarmonica din Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Recital de pian la Filarmonica din Sibiu

  În această seară concertează la Sala Thalia, în cadrul celei de-a VIII-a ediţie a Concertelor Estivale - Zilele Muzicale Româno Americane, pianistul Moritz Ernst.

 • Concert de muzică simfonică în Catedrala Evanghelică din Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concert de muzică simfonică în Catedrala Evanghelică din Sibiu

  În această seară Catedrala Evanghelică din Sibiu găzduieşte un nou concert în cadreul celei de-a VIII-a ediţii a Concertelor Estivale - Zilele Muzicale Româno Americane. Festivalul, ce reuneşte la Sibiu muzicieni români de prestigiu şi invitaţi din Statele Unite ale Americii.

 • Senzaţii sud-americane la Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Senzaţii sud-americane la Sibiu

  În această seară Sala Thalia găzduieşte un nou concert în cadreul celei de-a VIII-a ediţii a Concertelor Estivale - Zilele Muzicale Româno Americane. Festivalul, ce reuneşte la Sibiu muzicieni români de prestigiu şi invitaţi din Statele Unite ale Americii.

 • Muzica celor două Americi pe scena Sălii Thalia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Muzica celor două Americi pe scena Sălii Thalia

  În această seară concertează la Sala Thalia, în cadrul celei de-a VIII-a ediţie a Concertelor Estivale - Zilele Muzicale Româno Americane, violonistul sibian stabilit în SUA, Daniel Szasz

 • Concert simfonic diseară la Filarmonica de Stat din Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concert simfonic diseară la Filarmonica de Stat din Sibiu

  Filarmonica de Stat din Sibiu aşteaptă în această seară pe toţi melomanii sibieni la un concert simfonic ce-l va avea la pupitrul dirijoral pe cunoscutul artist François Robert Girolami, din Franţa.

 • Concertul anului la Filarmonica de Stat din Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concertul anului la Filarmonica de Stat din Sibiu

  Filarmonica de Stat Sibiu continuă în această seară seria de concerte speciale cu eveniment de excepţie. Inclus şi în programul Festivalului Internaţional de Jazz, concertul îi are principali protagonişti pe dirijorul american Winston Vogel şi pianistul francez Jean Baptiste Fonlupt.

 • Directorul Filarmonicii de Stat Sibiu premiat de Forumul Muzical Român pentru performanţă în management
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Directorul Filarmonicii de Stat Sibiu premiat de Forumul Muzical Român pentru performanţă în management

  La începutul acestei săptămâni au fost decernate premiile Forumului Muzical Român în cadrul celei de-a zecea ediţii a acestei gale. Filarmonica de Stat Sibiu a fost singura singura filarmonică din ţară care s-a numărat printre premianţii acestei ediţii. Distincţia oferită a fost diploma pentru "Performanţă în management" acordată directorului instituţiei sibiene, Ioan Bojin.

 • Portret muzical Frédéric Chopin la Filarmonica de Stat Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret muzical Frédéric Chopin la Filarmonica de Stat Sibiu

  Filarmonica de Stat Sibiu a pregătit pentru ziua de 22 februarie 2011 un eveniment de excepţie – portretul Chopin ce îl va avea ca solist pe Nicolae Dumitru. Evenimentul marchează împlinirea a 201 de ani de la naşterea celebrului pianist. Este şi motivul pentru care recitalul va ieşi din tiparele obişnuite, solistul - un foarte bun cunoscător al vieţii şi activităţii pianistului polonez – va puncta secvenţele sonore cu interven

 • Portret muzical Frédéric Chopin la Filarmonica de Stat Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret muzical Frédéric Chopin la Filarmonica de Stat Sibiu

  Filarmonica de Stat Sibiu a pregătit pentru ziua de 22 februarie 2011 un eveniment de excepţie – portretul Chopin ce îl va avea ca solist pe Nicolae Dumitru. Evenimentul marchează împlinirea a 201 de ani de la naşterea celebrului pianist.

 • Romeo şi Julieta la Filarmonica de Stat din Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Romeo şi Julieta la Filarmonica de Stat din Sibiu

  Filarmonica de Stat Sibiu a pregătit un program deosebit pentru concertul de joi 3 februarie. Dirijorul austriac Gottfried Rabl şi pianista Ioana Maria Lupaşcu alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu vor prezenta în programul serii Concertul nr.5 pentru pian şi orchestră în Mi b major op.73 „Imperialul” de L. van Beethoven şi piesa pentru orchestră „Din Apocalipsă” op.66 de A.Liadov. Seara se va încheia î

 • Filarmonica din Sibiu a ajuns la poza zilei în Franţa, de Revelion!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filarmonica din Sibiu a ajuns la poza zilei în Franţa, de Revelion!

  Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu s-a întors miercuri din turneul pe care îl face an de an în timpul sărbătorilor de iarnă în Italia (Mantova) şi Franţa (Salon de Provence, Nevers). Sub conducerea dirijorului François Robert Girolami şi însoţiţi de corul Filarmonicii “Transilvania” din Cluj, memebrii orchestrei sibiene au prezentat publicului din cele două ţări un program special ce a cuprins valsuri, uverturi, coruri din

 • Se vând bilete pentru concertul de Anul Nou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se vând bilete pentru concertul de Anul Nou

  Filarmonica de Stat Sibiu a pus în vânzare bilete pentru Concertul de Anul Nou din zilele de 8 şi 9 ianuarie. Preţul unui tichet la acest spectacol este de 12 lei, iar elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de reducere 50 la sută.

 • Se vând bilete pentru concertul de Anul Nou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se vând bilete pentru concertul de Anul Nou

  Filarmonica de Stat Sibiu a anunţat că pune în vânzare începând de astăăzi bilete pentru Concertul de Anul Nou din zilele de 8 şi 9 ianuarie.

Modifică Setările