Stiri despre ferma animalelor

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Audiobookul „Ferma animalelor“, în lectura lui Victor Rebengiuc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Audiobookul „Ferma animalelor“, în lectura lui Victor Rebengiuc

  Marţi, 4 august, de la ora 19.00, la librăria Humanitas Kretzulescu, va fi prezentat audiobookul „Ferma animalelor“ de George Orwell, în lectura lui Victor Rebengiuc. Discuţia la care vor participa Victor Rebengiuc, Dan C. Mihăilescu şi Lidia Bodea va fi urmată de lectura câtorva fragmente din nuvela scriitorului englez.

 • Nea Popa din „La Bloc“ şi Dima Trofim pornesc împreună spre „Ferma Vedetelor“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nea Popa din „La Bloc“ şi Dima Trofim pornesc împreună spre „Ferma Vedetelor“

  Tudorel Filimon, actorul care l-a interpretat pe celebrul Nea Popa în serialul „La Bloc“, şi Dima Trofim, fost component LaLa Band, sunt următorii doi concurenţi care vor intra în „Ferma Vedetelor“ pentru următoarele trei luni. Aceştia se alătură echipei formate până acum din Ştefan Stan, Vica Blochina, Oana Radu şi Augustin Viziru.

 • VIDEO Revoluţia decenţei la ferma animalelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Revoluţia decenţei la ferma animalelor

  Ce se întâmplă în versiunea românească, actualizată, a „Fermei Animalelor”, la un sfert de veac după revolta bestiilor contra tiranului, porcul Napoleon, şi a poliţiei sale politice formate din dulăii securişti?

 • Cum e coteţul aşa-i şi revoluţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum e coteţul aşa-i şi revoluţia

  Animalele din coteţul nostru au decis să facă o nouă revoluţie. Când toate jivinele visau cu ochii deschişi să ajungă fără vize în Uniunea Europeană, doi godaci mai răsăriţi s-au luat de piept, s-au înjurat, şi-au tras nişte pumni şi au făcut cum vreţi pe integrarea noastră europeană.

 • Când porcii ajung la putere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când porcii ajung la putere

  Nu e „Ferma animalelor“. De fapt, e o nedreptate să compari porcul cu acei indivizi fără scrupule, plini de nesimţire şi cu un tupeu mare cât toate haznalele României adunate la un loc.

 • Peste 30 de producători își prezintă produsele la ERA Park
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 30 de producători își prezintă produsele la ERA Park

  Astăzi și mâine orădenii care vor să guste din produse autentic tradiționale pot să dea o fugă până la Era Park, unde 30 de producători vor avea pregătite bucate tradiționale gustoase și naturale, în cadrul Târgului de Produse Tradiționale.

 • VIDEO Ferma animalelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ferma animalelor

  La cativa kilometri de Bucureşti, în localitatea Pantelimon două familii de întreprinzători şi-au deschis acum doi ani propria afacere: Ferma Animalelor.

Modifică Setările