Stiri despre fals tratat de manipulare

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Tratatul de supravieţuire“ al Anei Blandiana
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Tratatul de supravieţuire“ al Anei Blandiana

  Cred că singurul comentariu aplicat pe cea mai recentă carte a Anei Blandiana, “Fals tratat de manipulare”, nu s-ar cuveni să fie decât o altă carte. Scrisă de cineva care, conectat la tensiunea maximă care pulsează în fiecare pagină, se simte în stare să preia şi să ducă mai departe (auto)analiza pe care ne-o propune şi la care ne provoacă autoarea.

 • INTERVIU Ana Blandiana regretă implicarea sa în politică:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Ana Blandiana regretă implicarea sa în politică: "Cea mai mare dezamăgire a fost Partidul Alianţei Civice. Dumnezeu mă făcuse să scriu cărţi"

  Poeta şi prozatoarea Ana Blandiana, care a fondat Alianţa Civică în 1991, va lansa la Gaudeamus volumul "Fals tratat de manipulare". Cartea va fi lansată sâmbătă la standul Editurii Humanitas, de la Romexpo. Într-un interviu pentru adevarul.ro, Ana Blandiana spune că singurul om politic pe care l-a avut drept model a fost Corneliu Copusu, iar cea mai mare dezamăgire a fost Partidul Alianţei Civice.

 • Ce mai
faceţi, Ana Blandiana?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce mai faceţi, Ana Blandiana?

  Cu ce vă ocupaţi în 2013? Ana Blandiana: ”Ia, eu  fac ce fac de mult (iarna viscolul ascult)”, adică scriu  şi sper să termin şi să public o carte pe care am scris-o greu  şi i-am tot amânat sfârşitul, fără de  care nu pot trece spre cărţile următoare.

Modifică Setările