Stiri despre excesiva

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cele mai bune soluţii care combat transpiraţia excesivă, la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune soluţii care combat transpiraţia excesivă, la Adevărul Live

  Antiperspirantele sunt controversate pentru că ar creşte riscul de cancer de sân. Deodorantele, adică produsele care doar acoperă mirosul neplăcut al transpiraţiei, nu sunt suficient de eficiente şi, în plus, conţin şi ele substanţe potenţial riscante. Medicul dermatolog Viviana Iordache vine la Adevărul Live să ne ofere trucuri pentru a scăpa de transpiraţia excesivă fără riscuri.

 • Cum reduci eficient transpiraţia pe timpul verii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum reduci eficient transpiraţia pe timpul verii

  Transpiraţia în exces poate fi un calvar pentru mulţi dintre noi, mai ales că nu ştim cum să gestionăm situaţia fără riscuri: antiperspirantele cu aluminiu sunt eficiente, dar şi controversate, iar deodorantele fără aluminiu parcă nu fac faţă. Specialiştii ne oferă soluţii pe termen lung.

 • Începe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Începe "vânătoarea" vitezomanilor. Zeci de radare în teren pentru şoferii indisciplinaţi

  Niciun  şofer care circulă pe drumurile din judeţul Călăraşi, în perioada 16 – 18  noiembrie, nu va scăpa de control. Poliţiştii rutieri ies în teren pentru a preveni tragediile cauzate de viteza excesivă. Oamenii legii vor folosi toate autospecialele dotate cu aparatura de măsurare a vitezei de deplasare, pentru constatarea şi sancţionarea excesului de viteză, depăşirilor neregulamentare, neacordării de prior

 • Poliţia Rutieră trimite în teren artileria grea. Radarele, la vânătoare de vitezomani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţia Rutieră trimite în teren artileria grea. Radarele, la vânătoare de vitezomani

  Şoferii care apasă la maximum pedala de acceleraţie au de ce se teme. Poliţia Română va trimite în teren, în perioda 20-26 august toate radarele din dotare. Acţiunea de amploare vizează respectarea regimului legal de viteză de către toţi participanţii la trafic. Razia se înscrie în calendarul de activităţi pentru anul 2012 al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere Europene- T.I.S.P.O.L., din care face parte şi Poliţia Rutieră

 • Motociclist accidentat grav pe strada Voinicenilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motociclist accidentat grav pe strada Voinicenilor

  Viteza excesivă reprezintă cauza principală a accidentelor în care sunt implicați motocicliști. Setea de adrenalină și senzații tari poate duce la adevărate drame.

 • Viteza excesivă putea să-i curme viaţa. O femeie din Olteniţa, la un pas de moarte după ce a intrat cu maşina în pom
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viteza excesivă putea să-i curme viaţa. O femeie din Olteniţa, la un pas de moarte după ce a intrat cu maşina în pom

  O femeie din Olteniţa a fost la un pas de moarte după ce a intrat cu maşina într-un pom. În urma accidentului petrecut în weekend, şoferit a fost rănită destul de grav, ea fiind transportată la un spital din Capitală pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii spun, din primile cercetări efectuate la faţa locului, că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive.

Modifică Setările