Stiri despre euyo

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Muzicieni din 28 de ţări se conectează online, în rezidenţa EUYO de primăvară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Muzicieni din 28 de ţări se conectează online, în rezidenţa EUYO de primăvară

  Orchestra de Tineret a Uniunii Europene (EUYO) a iniţiat prima sa rezidenţă artistică online, care se va se va adresa celor peste 120 de tineri muzicieni din cele 27 de state membre ale UE şi Marea Britanie, şi va include o sesiune de predare online cu 12 profesori recunoscuţi la scară mondială, printre care dirijorii Vasily Petrenko (dirijor principal EUYO) şi Iván Fischer.

 • Audiţiile pentru Orchestra de Tineret a Uniunii Europene (EUYO) au loc pe 3 noiembrie la Bucureşti   VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Audiţiile pentru Orchestra de Tineret a Uniunii Europene (EUYO) au loc pe 3 noiembrie la Bucureşti   VIDEO

  Tinerii muzicieni români, cu vârste cuprinse între 16 şi 26 de ani, sunt invitaţi să participe la selecţia anuală pentru Orchestra de Tineret a Uniunii Europene (EUYO). Audiţiile vor avea loc pe 3 noiembrie la Bucureşti. Termenul limită pentru înscriere este 13 octombrie. Începând din anul 2010, participarea muzicienilor români la EUYO este sprijinită de Institutul Cultural Român.

 • Muzician român, selectat în Orchestra de Tineret a Uniunii Europene (EUYO)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Muzician român, selectat în Orchestra de Tineret a Uniunii Europene (EUYO)

  În urma audiţiilor de la Bucureşti din noiembrie 2016, Theodor Antoniu Andreescu (violă) a fost selectat ca membru în Orchestra de Tineret a Uniunii Europene. EUYO este un proiect muzical european, care reuneşte cei mai talentaţi muzicieni din toate ţările membre ale Uniunii Europene, sub bagheta unor dirijori de faimă internaţională, într-o orchestră care transcende barierele sociale, culturale, politice şi economice.

Modifică Setările