Stiri despre edmundo

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTOREPORTAJ Specializările cele mai căutate de români la RIUF: Medicină şi IT
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOREPORTAJ Specializările cele mai căutate de români la RIUF: Medicină şi IT

  Tinerii care pleacă la studii în străinătate caută specializări precum computer science, medicină şi inginerie în loc de materiile mai umaniste care erau la mare căutare în urmă cu câţiva ani. Acestea au fost cele mai accesate domenii de studiu la ediţia de toamnă a Târgului RIUF, care se încheie duminică şi care a adus peste 50 de universităţi de peste hotare.

 • VIDEO Oferta universităţilor de afară. Ce e nou la Târgul RIUF din weekend
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Oferta universităţilor de afară. Ce e nou la Târgul RIUF din weekend

  Unde poţi merge la studii în străinătate, care sunt cele mai căutate ţări şi universităţi şi care sunt condiţiile de admitere, despre toate acestea şi ofertele celor peste 50 de instituţii străine care vor veni în weekend la Târgul RIUF am discutat la Adevărul Live, de la ora 16.00.

 • Lucruri mai puţin ştiute despre universităţile din străinătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lucruri mai puţin ştiute despre universităţile din străinătate

  Calitatea programelor de studiu, resursele academice bogate şi diversitatea culturală şi etnică  din mediul universitar sunt aspecte pe care majoritatea dintre noi deja le cunoaştem. Mai sunt însă şi alte aspecte mai puţin cunoscute de publicul larg referitoare la universităţile din străinătate dar care în mod clar sunt la fel de impresionante ca cele anterioare.

 • Cum să înţelegi topurile universitare şi să le foloseşti pentru a te
decide asupra unei universităţi internaţionale (I)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să înţelegi topurile universitare şi să le foloseşti pentru a te decide asupra unei universităţi internaţionale (I)

  Numărul studenţilor interesaţi să îşi continue studiile universitare în străinătate este în creştere. Una dintre întrebările frecvent puse consilierilor educaţionali de către aceştia este “Cum să îmi aleg universitatea potrivită?”. În acest sens, topurile universitare mondiale trebuie analizate în funcţie de interesul fiecărui candidat.

 • Olanda
ca destinaţie de studiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Olanda ca destinaţie de studiu

  Când ne gândim la Olanda, ne imaginăm câmpuri interminabile cu lalele, dinamismul bicicletelor colorate şi de asemenea, imagini parcă rupte din picturile faimosului Rembrandt ne vin în minte. Dacă această ţară pare a fi destinaţia ideală de vacanţă, vom vedea în rândurile care urmează că Olanda poate să reprezinte alegerea perfectă şi pentru continuarea studiilor.

 • Cum te poţi angaja într-o ţară din Europa, ca student internaţional
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum te poţi angaja într-o ţară din Europa, ca student internaţional

  Studiul într-o altă ţară a devenit în ultimii ani o oportunitate tot mai accesibilă. Odată cu intrarea Romaniei în Uniunea Europeană, procedurile de aplicare s-au simplificat, taxele de şcolarizare au scăzut, iar universităţile vestice au început să aprecieze tot mai mult calitatea studenţilor români.

 • Student în Spania: Alexandra Popa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Student în Spania: Alexandra Popa

  Proaspăt licenţiată, experienţă de 3 ani în voluntariat, joburi part-time, stagii sau cursuri de formare, o viaţă socială plină de viaţă…cam aşa arata experienţa mea studenţească în vara lui 2010. Cu alte cuvinte, acesta era momentul în care puteam continua construcţia începută în anul întâi. O cărămidă internaţională aştepta să fie aşezată!

 • De ce sa fii student român în Danemarca
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce sa fii student român în Danemarca

  Ce atrage un elev român să studieze la o facultate din Danemarca? Calitatea sistemului de învăţământ, axat indeosebi pe partea practică, şi costurile de şcolarizare 0 pentru cei din Uniunea Europeană.

 • Suedia: experienţa unui student român la Universitatea din Malmö
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suedia: experienţa unui student român la Universitatea din Malmö

  Gazda anuală a peste 1800 de studenţi străini, Universitatea din Malmö a primit regulat calificativul „excelent” din partea Agenţiei Naţionale pentru Învăţământul Superior din Suedia mai ales pentru programele din domeniul sănătăţii publice. Însă cum se descurcă un român în Suedia?

 • 15 ianuarie, data limită pentru a aplica la facultăţile din Marea Britanie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  15 ianuarie, data limită pentru a aplica la facultăţile din Marea Britanie

  Marea Britanie rămâne una dintre primele destinaţii de studiu pentru români, unul dintre factorii favorizanţi fiind cunoaşterea limbii. În plus, sistemul de învăţământ britanic rămâne unul dintre cele mai performante din lume, două dintre univeristăţile de aici fiind constant în fruntea topurilor academice (Oxford şi Cambridge).

Modifică Setările