Stiri despre dracula fest

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Atmosferă medievală şi reţete
culinare de pe vremea lui Vlad Ţepeş la Dracula Fest. Care e
legătura lui Ţepeş cu Argeşul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atmosferă medievală şi reţete culinare de pe vremea lui Vlad Ţepeş la Dracula Fest. Care e legătura lui Ţepeş cu Argeşul

  Sâmbătă 11 august, de la ora 14.00, în zona de Camping Dracula, aflată lângă Cetatea Poenari, mii de turişti din ţară şi de peste hotare sunt aşteptaţi la a X-a ediţie a Dracula Fest, un eveniment special la care cei prezenţi vor putea redescoperi atmosfera medievală şi mâncăruri tradiţionale de pe vremea lui Vlad Ţepeş.

 • Remember Florin Dumitru, sâmbătă seara, la ”Dracula Fest”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remember Florin Dumitru, sâmbătă seara, la ”Dracula Fest”

  Sâmbătă seara, Cetatea Poenari (sau Poienari, cum apare în unele scrieri) s-a însufleţit din nou. A fost cea de-a opta ediţie a ”Dracula Fest”, una dintre manifestările cele mai aşteptate din cadrul Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului. Sus, în Cuibul Vulturului Alb, s-au depănat legende şi lecţii de istorie adevărată.

 • FOTO: 14 premianţi la
 Dracula Bike
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO: 14 premianţi la Dracula Bike

  În weekendul care tocmai s-a încheiat, la Barajului Vidraru avut loc cea de-a patra ediţie a concursului de ciclism montan “Dracula Bike”, eveniment în cadrul Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului – ediţia a VII-a. Competiţia, organizată de Consiliul Judeţean Argeş, prin Salvamont Argeş, a reunit 52 de participaţi.

 • FOTOGALERIE Cerul de la Comana a fost stăpânit de cei mai buni piloţi români şi bulgari la “Dracula Fest”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE Cerul de la Comana a fost stăpânit de cei mai buni piloţi români şi bulgari la “Dracula Fest”

  Zeci de giurgiuveni au urmărit timp de trei zile, zborurile cu motoparapantele şi motodeltaplane la prima ediţie a festivalului. Rumen Ivanov, cel mai experimentat şi în vârstă pilot de motodeltaplan din Bulgaria le-a oferit giurgiuvenilor senzaţii extreme cu unul dintre aparatele de zbor create chiar de el. Cei mai frumoşi cai din mediul rural s-au întrecut într-o cursă de senzaţie iar Vladimir Comorovchi, cel mai puternic bărbat d

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Dracula Fest" începe astăzi la Comana

  În urmă cu 550 ani, pe 27 septembrie 1941, a avut slujba de sfinţire a Mănăstirii Comana ridicată de Vlad Ţepeş. Festivalul începe astăzi şi timp de trei zile, curioşii vor putea participa la un bal mascat, expoziţie de cai, cupa Vlad Dracul la costume zburătoare şi "Strong Man" - spectacol live cu demonstraţii de forţă oferit de Vladimir Comorovchi. Intrarea este liberă.

 • A început Dracula Fest
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A început Dracula Fest

  Localitatea Arefu găzduieşte, pe parcursul a patru zile, mai multe acţiuni dedicate celei de-a doua ediţii a Dracula Fest. Organizatorii le-au pregătit turiştilor spectacole medievale şi concursurui inedite.

Modifică Setările