Stiri despre depeche mode romania

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO VIDEO Concert Depeche Mode: a doua oară nu te mai înfioară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Concert Depeche Mode: a doua oară nu te mai înfioară

  Cel de-al doilea concert Depeche Mode în România nu a mai trezit entuziasmul din 2006, când trupa a cântat pentru prima oară la Bucureşti, în faţa unui stadion plin de fani în extaz. Concertul susţinut miercuri seara, pe Arena Naţională, nu a mai adunat nici un public atât de numeros, unii spectatori plecând înainte de bis.

 • FOTO VIDEO Amintiri de depeşar:
cum şi-a trăit tinereţea generaţia anilor ’90
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Amintiri de depeşar: cum şi-a trăit tinereţea generaţia anilor ’90

  Blugii nu mai sunt largi şi nici nu mai au desenat cu pixul un trandafir roşu, părul nu mai e retezat la nivelul urechilor (sau nu prea mai e deloc), bocancii cu blacheuri metalice au ieşit de mult din modă, pentru că, nu-i aşa, moda e grăbită. Dar ei, fanii, vor fi astăzi acolo, vor umple Arena Naţională şi vor cânta la unison cu glasuri de depeşari.

 • Trupa Depeche
Mode a ajuns în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trupa Depeche Mode a ajuns în România

  Membrii formaţiei britanice au sosit marţi după-amiază pe aeroportul Henri Coandă, cu o aeronavă privată. Până mâine seară, artiştii vor pune la punct ultimele detalii ale concertului pe care îl vor susţine pe Arena Naţională.

 • Concert Depeche Mode:
reguli şi acces pe Arena Naţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concert Depeche Mode: reguli şi acces pe Arena Naţională

  Accesul publicului la concertul Depeche Mode de pe Arena Naţională va fi posibil miercuri, începând cu ora 17.00, pe la toate cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu şi Str. Pierre de Coubertin. În jurul orei 19.45 va începe concertul trupei FOX, urmat de show-ul Depeche Mode.

 • Scena
pentru concertul Depeche Mode este unică în lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scena pentru concertul Depeche Mode este unică în lume

  Pregătirile pentru al doilea concert Depeche Mode în România, eveniment care va avea loc miercuri, pe Arena Naţională din Bucureşti, au intrat pe ultima sută de metri. Pe stadion se află deja echipe care lucrează la construcţia scenei. Scena pe care va concerta trupa are un design special, unic în lume, bazat pe elemente vizuale impresionante.

 • Biletele pentru concertul Depeche Mode, la mare căutare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Biletele pentru concertul Depeche Mode, la mare căutare

  Vestea revenirii trupei Depeche Mode în România a fost foarte bine primită de fani, astfel că cea mai importantă categorie de bilete, Gazon A, este aproape epuizată, potrivit organizatorilor, Emagic.

Modifică Setările