Stiri despre dempsey

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alertă de gradul 0 : urmează atacul final
asupra Siriei?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alertă de gradul 0 : urmează atacul final asupra Siriei?

  Ca reacţie directă la ridicarea gradului de tensiune în Orientul Mijlociu după atacul cu arme chimice asupra populaţiei civile din Damasc, Statul Major american a anunţat că a activat toate opţiunile privind un atac imediat asupra forţelor armate siriene, în paralel cu o acţiune terestră despre care surse concordante descriu acum ca fiind o deplasare a doua grupe compuse din trupe de comando înspre Damasc.

 • Scenariile intervenţiei americane în Siria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scenariile intervenţiei americane în Siria

  Generalul Martin Dempsey, şeful de stat major al armatei SUA a transmis senatorului Carl Levin, preşedintele comisiei senatoriale pentru forţele armate o scrisoare în care detaliază cele cinci scenarii posibile pentru o intervenţie militară în Siria.

 • George Friedman - pesimistul de serviciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  George Friedman - pesimistul de serviciu

  Până când voi pune, în circuitul public, răspunsurile oferite de un ascultător al alocuţiunii lui George Friedman, în capitala României, câteva constatări pot fi reperele unei reflecţii menite a percepe realist lumea de azi, nu din perspectiva unui sindrom depresiv mimat. Sau asumat.

 • Misiunea ingrată a generalului Dunford
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Misiunea ingrată a generalului Dunford

  Din 10 februarie, la comanda forţei expediţionare a NATO, din Afganistan, se află generalul Joseph F. Dunford Jr. , care ar putea fi ultimul înstelat american ce ocupă acest post cheie, în dispozitivul trupelor dislocate de SUA, în Asia.

 • SUA, în semifinalele Gold Cup
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SUA, în semifinalele Gold Cup

  Reprezentativa de fotbal a SUA s-a calificat în semifinale la Gold Cup, campionatul naţiunilor din zona Concacaf (America de Nord, centrală şi Caraibe), după ce a învins, scor 2-0, selecţionata statului Jamaica.

Modifică Setările