Stiri despre cristi marculescu

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Competiţie de scurtmetraje fantastice la festivalul „Lună Plină“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Competiţie de scurtmetraje fantastice la festivalul „Lună Plină“

  Săptămâna trecută organizatorii Festivalului de Film Horror & Fantastic „Lună plină“ anunţau că cea de-a doua ediţie va fi una plină de surprize. Aceştia nu se dezic şi pe lângă secţiunea competitivă de lungmetraj, destinată exclusiv regizorilor aflaţi la început de drum, tot din acest an festivalul propune şi o competiţie de scurtmetraje fantastice.

 • Cele mai aşteptate filme din 2011
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai aşteptate filme din 2011

  Este vremea bilanţului anului care tocmai trece, dar şi a stabilirii listei de aşteptări pentru anul ce vine. Hollywoodul promite multe. Preferinţele pentru cele mai  aşteptate filme ale anului 2011 diferă, de la spectator la spectator, dar în mod cert veţi auzi despre producţiile pe care vi le prezentăm în cele ce urmează...

 • Cinema-Recomandări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinema-Recomandări

  Încă o comedie americană cu liceeni? Da, doar că de data aceasta avem de-a face cu excepţia care confirmă regula: isteţ, amuzant, cu dialoguri brici şi personaje bine jucate. „Păcătoasa“ este un film lipsit de umorul grosier, poveştile deja fumate şi caricaturile rudimentare, care sunt elemente esenţiale ale cinemaului american adolescentin.

 • Cinema-recomandări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinema-recomandări

  Criticul de film Cristi Mărculescu vă recomandă...

Modifică Setările