Stiri despre cozi de cirese

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ceaiul din cozi de cireşe, cel mai eficient diuretic natural. Cui îi este interisă băutura care ajută la eliminarea toxinelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceaiul din cozi de cireşe, cel mai eficient diuretic natural. Cui îi este interisă băutura care ajută la eliminarea toxinelor

  Cozile de cireşe sunt recunoscute drept unele dintre cele mai eficiente diuretice naturale, calitate ce le recomandă ca adjuvant în zeci de boli. Reumatismul, guta, cistita, tusea rebelă şi celulita sunt numai câteva dintre problemele ce pot fi atenuate dacă beneficiem de calităţile diuretice ale ceaiurilor din cozi de cireşe, spun fitoterapeuţii.

 • Plante care au grijă de rinichi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plante care au grijă de rinichi

  Excesul de toxine, unele medicamente şi anumite boli împiedică rinichii să elimine reziduurile din organism. Din această cauză se pot forma calculi renali şi infecţii urinare. Din fericire, afecţiunile la rinichi pot fi prevenite şi tratate cu remedii din plante.

 • Decocturi din plante cu care slăbeşti uşor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Decocturi din plante cu care slăbeşti uşor

  Alături de o dietă potrivită ţie şi de mişcare, pentru problemele legate de greutate poţi folosi o serie de plante diuretice, depurative şi bogate în fibre.

 • Cozile de cireşe, remediu cu beneficii multiple
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cozile de cireşe, remediu cu beneficii multiple

  Reumatismul, guta, cistita, tusea rebelă şi celulita sunt numai câteva dintre problemele ce pot fi atenuate dacă beneficiem de calităţile diuretice ale ceaiurilor din cozi de cireşe, spun fitoterapeuţii.

Modifică Setările