Stiri despre coridorul iv

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • CFR a fost dată
în judecată la Paris de fostul
proiectant al modernizării căii ferate Curtici - Simeria. Care este stadiul lucrărilor la coridorul IV feroviar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CFR a fost dată în judecată la Paris de fostul proiectant al modernizării căii ferate Curtici - Simeria. Care este stadiul lucrărilor la coridorul IV feroviar

  Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a fost dată în judecată la Curtea Internaţională de Arbitraj de la Paris, anul trecut, de către fostul proiectant şi furnizor de asistenţă tehnică pentru reabilitarea liniei de cale ferată Curtici-Simeria, divizia germană a firmei de consultanţă industrial Poyry.

 • Când va fi gata autostrada Nădlac-Sibiu. Ce au spus politicienii de-a lungul timpului şi în ce stadiu este azi magistrala rutieră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când va fi gata autostrada Nădlac-Sibiu. Ce au spus politicienii de-a lungul timpului şi în ce stadiu este azi magistrala rutieră

  Când va fi gata autostrada Nădlac-Sibiu. Primele cifre ale tronsonului de autostradă Nădlac-Sibiu - parte a Coridorului IV Paneuropean - au fost anunţate de oficialii ministerului Transporturilor în urmă cu patru ani. Surprinzător sau nu, termenele anunţate au fost respectate şi este posibil ca la anul să se circule pe întreaga magistrală rutieră.

 • Transilvania buldozerelor şi
excavatoarelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Transilvania buldozerelor şi excavatoarelor

  Nu au trecut zece zile de la numirea dlui Ioan Rus la Ministerul Transporturilor, că rapid s-a format un complet de pietre, care îi cere, prezice, îl critică sau îl sfătuieşte cu şi despre Autostrada Transilvania.

 • Autostrada Transilvania, prioritate pentru Guvern în 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autostrada Transilvania, prioritate pentru Guvern în 2014

  Autostrada Transilvania, mai exact tronsonul Suplacu de Barcău - Borş, este inclusă pe lista proiectelor care vor fi finanţate cu prioritate de Guvern anul viitor. Pe listă mai sunt 20 de proiecte  printre care Sebeş-Turda, care face legătura dintre Cluj şi coridorul IV paneuropean.

 • Schimbare radicală pe harta europeană a Coridoarelor de transport: în România dispar unele rute şi apar altele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Schimbare radicală pe harta europeană a Coridoarelor de transport: în România dispar unele rute şi apar altele

  CE a aprobat noua politică privind infrastructura de transport a UE în perioada 2014-2020, urmând ca două dintre cele nouă coridoare principale europene să traverseze România, unde pot primi finanţare mai multe proiecte, precum rutele Arad-Braşov-Bucureşti-Constanţa sau Bucureşti-Piteşti-Craiova-Timişoara şi porturile Constanţa sau Sulina.

 • Cu fondurile UE blocate, Compania de Autostrăzi a
scos la licitaţie noi sectoare de autostradă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu fondurile UE blocate, Compania de Autostrăzi a scos la licitaţie noi sectoare de autostradă

  Oficialii Companiei Naţionale de Autostrăzi pun carul înaintea boilor. În loc să se pregătească de corecţii de peste 100 milioane de euro, trasate de Comisia Europeană pentru construcţia unor loturi de autostradă din Coridorul IV  rutier, CNADNR se grăbeşte să atribuie alte tronsoane, de cel puţin un miliard de euro, a căror finanţare este incertă în condiţiile presuspendării fondurilor europene.

 • Astăzi s-a deschis circulaţiei un nou petic din Coridorul IV: varianta de ocolire de 15 kilometri din Autostrada Deva-Orăştie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Astăzi s-a deschis circulaţiei un nou petic din Coridorul IV: varianta de ocolire de 15 kilometri din Autostrada Deva-Orăştie

  Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) a anunţat vineri deschiderea traficului pe varianta de ocolire Deva-Orăştie la standard de autostradă. Aceasta este o secţiune din tronsonul pe secţiunea Simeria-Deva, km 17+700 - km 32+500, care cuprinde şi nodul rutier Simeria, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

 • Vom avea taxă pe orice autostradă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vom avea taxă pe orice autostradă

  Circulaţia pe toate autostrăzile din ţară va fi taxată, a anunţat astăzi directorul general al CNADNR, Daniela Drăghia. Ea a declarat că deja se lucrează la stabilirea valorii taxelor şi a modului cum se vor colecta banii.

 • Baronii asfaltului se bat pe Coridorul IV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Baronii asfaltului se bat pe Coridorul IV

  În loc să se alieze pentru a câştiga în favoarea capitalului autohton marile proiecte de infrastructură, constructorii români de drumuri se calcă în picioare. Odată cu deschiderea, ieri, a plicurilor pentru construcţia unor tronsoane de autostradă s-a mai destrămat un mit, acela că românii ar fi uniţi în faţa capitalului străin.

 • Alba: Premierul Emil Boc promite fluidizarea traficului din Sebeş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alba: Premierul Emil Boc promite fluidizarea traficului din Sebeş

  Aflat la Alba Iulia, premierul Emil Boc a precizat că printre priorităţile din perioada imediat următoare se află fluidizarea traficului din Sebeş. Acest lucru se va întâmpla o dată cu începerea lucrărilor pe Coridorul IV, Nădlac-Constanţa, respectiv pe porţiunea de autostradă ce va lega Sibiul de Orăştie.

Modifică Setările