Stiri despre copilul invizibil

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Copilul invizibil”, cartea menită să revoluţioneze percepţia despre metodele de parenting
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Copilul invizibil”, cartea menită să revoluţioneze percepţia despre metodele de parenting

  Unul dintre cei mai apreciaţi psihologi şi psihoterapeuţi relaţionali din România, Gáspár György, blogger adevarul.ro, lansează la Curtea Veche Publishing „Copilul invizibil”, o carte menită să revoluţioneze percepţia despre metodele de parenting. Evenimentul va avea loc joi, 14 aprilie, în Bucureşti, lansarea fiind urmată de o conferinţă despre importanţa descoperirii şi acceptării copilului interior şi metoda de parenting conştient.

 • Psihologul Gáspár György: „Nu putem să îi iubim pe ceilalţi mai mult decât ne iubim pe noi înşine”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Psihologul Gáspár György: „Nu putem să îi iubim pe ceilalţi mai mult decât ne iubim pe noi înşine”

  În fiecare din noi se ascunde un copil invizibil ale cărui strigăte de ajutor încercăm să le ignorăm. În cultura românească suntem obişnuiţi să exagerăm sau să negăm rănile din copilărie, dar ambele strategii transformă adesea durerea în suferinţă. Psihologul Gáspár György a vorbit la Adevărul Live despre resursele pe care le avem pentru a ne vindeca, oferind exemplul personal în cartea „Copilul invizibil”, pe care o va lansa pe 14 aprilie.

 • Unde se pierde dorinţa sexuală?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde se pierde dorinţa sexuală?

  Povestea mai multor cupluri este iniţial definită de mult sex şi puţină intimitate emoţională, iar, mai apoi, interacţiunea partenerilor este mai bogată în conectare sentimentală, dar sexul pare mai puţin.