Stiri despre consiliul local brasov

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Centru Naţional de Excelenţă pentru handbal feminin la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Centru Naţional de Excelenţă pentru handbal feminin la Braşov

  Consiliul Local Braşov a aprobat solicitarea Federaţiei Române de Handbal referitoare la constituirea unui parteneriat cu municipiul Brasov şi Ministerul Educaţiei Naţionale, prin Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov, pentru înfiinţarea unui „Centru Naţional de Excelenţă” la nivelul municipiului pentru pregătirea elevilor la handbal feminin.

 • Piaţa de Miercuri, mai scumpă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piaţa de Miercuri, mai scumpă

  Consilierii locali au aprobat, marţi, majorarea sumei destinată construirii Pieţei de Miercuri. Decizia a fost luată în baza unei noi evaluări efectuate de priectant, în contextul în care, la două liitaţii organizate de municipalitate, nu s-a prezentat niciun ofertant.

 • Adrian Atomei: „Salvaţi Poiana Braşov!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adrian Atomei: „Salvaţi Poiana Braşov!“

  Consilierul local PNL Adrian Atomei susţine că trebuie blocate orice noi construcţii din Poiana Braşov, dacă braşovenii doresc cu adevărat ca staţiunea să rămână un punct de atracţie turistică.

 • Un consilier covrigar contestă străzile cu denumiri săseşti ale Braşovului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un consilier covrigar contestă străzile cu denumiri săseşti ale Braşovului

  Un eveniment neplăcut a avut loc la ultima şedinţă a Consililui Local Braşov, relatată doar de un site local, prinbrasov.com. Consilierul local Ciprian Chiricheş a cerut, nici mai mult, nici mai puţin, decât schimbarea unor străzi care poartă denumirea unor personalităţi marcante braşovene. Motivaţia? Sunt nume săseşti greu de pronunţat.

 • Braşov: Blocuri în loc de cazarmă, pe strada Agricultorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Blocuri în loc de cazarmă, pe strada Agricultorilor

  Primăria Braşov a realizat Planul Urbanistic Zonal pentru o suprafaţă de 10.985 mp pe strada Agricultorilor nr. 2, aici urmând a fi construite câteva blocuri cu un regim de înălţime cuprins între 4 şi 10 etaje.

 • Braşov: Etnobotaniştii, trimişi în „şomaj“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Etnobotaniştii, trimişi în „şomaj“

  Decizie corectă a consilierilor locali, care au respins contestaţiile a patru patroni de magazine de vise, care contestau interzicerea derulării acestei activităţi în municipiul Braşov.

 • „Ţara arde şi baba se piaptănă!“ sau „Pe ce se mai ceartă consilierii locali braşoveni?“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Ţara arde şi baba se piaptănă!“ sau „Pe ce se mai ceartă consilierii locali braşoveni?“

  Cu binecunoscuta vorbă din popor se poate traduce cel mai bine ultima ceartă dintre consilierii locali braşoveni. În şedinţa de astăzi a Consiliului Local, aleşii s-au contrat şi s-au insultat pe alocuri mai bine de 15, chiar 20 de minute. Tema? Acordarea titlului de „Cetăţean de onoare al Municipiului Braşov“ unei braşovence de origine maghiară, care în prezent locuieşte într-un azil de bătrâni din Bucureşti, ce aparţine

 • Consiliul Local Braşov a refuzat preluarea echipei de fotbal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Consiliul Local Braşov a refuzat preluarea echipei de fotbal

  Primarul municipiului Braşov, George Scripcaru, a declarat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că patronul echipei FC Braşov, Ioan Neculaie, i-ar fi propus ca Municipalitatea să preia echipa de fotbal.

 • Liderii sindicali îi cer prefectului sa dea în judecată primăria Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liderii sindicali îi cer prefectului sa dea în judecată primăria Braşov

  Sindicaliştii braşoveni i-au cerut astăzi prefectului să atace în contencios hotărârea Consiliului Local de a-i pune pe pensionari să plătească biletele RAT la jumătate de preţ. Până acum, vârstnicii braşoveni aveau gratuitate pe mijloacele de transport în comun.

Modifică Setările