Stiri despre compania tompa miklos

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • S-a
întâmplat într-o noapte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a întâmplat într-o noapte

  Radu Afrim aparţine acelei rare categorii de regizori care ştiu să stabilească legături speciale nu doar cu anumite Teatre ori colective artistice unde şi cu care lucrează, ci şi cu spectatorii pentru care montează.

 • Gabler,
adică Ibsen
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gabler, adică Ibsen

  Spectacolul cu piesa Hedda Gabler se joacă la Trupa Tompa Miklós a Naţionalului târgmureşean în Sala Mare a Teatrului, cu publicul pe scenă. În vreme ce acesta îşi ocupă locurile, undeva, pe o parte a cortinei, este proiectat portretul lui Henrik Ibsen.

 • Teatru
adevărat - emoţie, bucurie şi tristeţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatru adevărat - emoţie, bucurie şi tristeţe

  Castingul dracului, spectacol montat în anul 2014 de regizorul Radu Afrim la Teatrul Naţional din Târgu Mureş - Compania Tompa Miklós -, dădea expresie interesului unuia dintre cei mai importanţi creatori de care dispune la ora actuală scena românească pentru înnoirea mijloacelor lui de exprimare.

 • Cehov şi
teatrul în teatru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cehov şi teatrul în teatru

  Să se fi păcălit oare atâtea generaţii de exegeţi şi să se fi înşelat numeroasele generaţii de spectatori atunci când şi unii, şi alţii au crezut, spus şi scris că nu vom şti niciodată care e finalul piesei lui Treplev?

 • Costurile reacţiei cu întârziere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Costurile reacţiei cu întârziere

  Aleksandr Suhovo-Kobîlin, dramaturg rus din a doua jumătate a secolului al XIX lea, socotit de istoricii teatrali meticuloşi şi informaţi a se situa în continuarea unei tradiţii inaugurate de Griboedov, iar de spectatorii înzestraţi cu o minimă cultură teatrală extrem de apropiat de Gogol, este autorul trilogiei „Tablouri din trecut“.

 • Actorii mureșeni, premiați la Pecs
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actorii mureșeni, premiați la Pecs

  Teatrul Naţional din Târgu Mureş, prin Compania Tompa Miklos, a obținut premiul pentru cel mai bun spectacol la Festivalul Naţional de Teatru de la Pecs, din Ungaria.

Modifică Setările