Stiri despre coach

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum te poate ajuta un Coach în relaţia amoroasă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum te poate ajuta un Coach în relaţia amoroasă?

  În viaţa fiecărui om se naşte la un moment dat o serie de întrebări, de nelămuriri şi de greutăţi. Este dificil să trăieşti într-o lume înceţoşată, în care nu poţi să vezi nimic şi în umbra căreia încerci să cauţi, de unul singur, soluţii, rezolvări şi răspunsuri. Vrei să ştii ce se află dincolo de ceaţă?

 • Misterele „şcolii de coaching”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Misterele „şcolii de coaching”

  Legende circulă destule. Ba c-o fi hipnoză, ba că şarlatanie, ba că-i un fel de psihologie fără diplomă sau terapie cu îmbrăţişări. Sau vreo academie de vrăjitoare, mai ştii... :-) De fapt, nu-i vorba despre nimic din toate astea. Şcoala de coaching este un sistem de învăţare, la fel ca toate celelalte, a principiilor şi tehnicilor folosite de un coach în munca lui.

 • Viorel Apetrei, primul Master Certified Coach român acreditat la ICF
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viorel Apetrei, primul Master Certified Coach român acreditat la ICF

  România a intrat în rândul ţărilor reprezentate la cel mai înalt nivel în coaching, asta după ce Viorel Apetrei a fost desemnat primul Master Certified Coach (MCC) român acreditat la International Coach Federation (ICF) are peste 21.000 de membri şi 16.000 de coachi acreditaţi, din peste 120 de ţări din întreaga lume.

 • Ce se ascunde în spatele unor certuri mărunte: dezvăluirile unui specialist român în relaţii de cuplu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce se ascunde în spatele unor certuri mărunte: dezvăluirile unui specialist român în relaţii de cuplu

  Oboseala, stresul, dificultăţile financiare şi provocările din viaţa de zi cu zi sunt o grea încercare pentru multe cupluri. Problemele, indiferent dacă sunt complexe sau mai uşor de rezolvat, apar inevitabil, mai devreme sau mai târziu. Cum putem trece peste această perioadă dificilă pentru ca relaţia să nu aibă de suferit ne-a spus Violeta Moisă, trainer român specializat în relaţii de cuplu.

 • Să minţi frumos!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Să minţi frumos!

  De ceva vreme te simţi naşpa. Ai luat nişte pastile care se tot promovează la televizor şi îţi promit creşterea energiei şi a poftei de viaţă. Frecţie la picior de lemn!

 • Liderul în afaceri, un altfel de dirijor de orchestre. Conferinţă despre leadership, cu Itay Talgam
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liderul în afaceri, un altfel de dirijor de orchestre. Conferinţă despre leadership, cu Itay Talgam

  Dirijorul care a lucrat cu Leonard Bernstein și Claudio Abbado vine mâine la Bucureşti şi va susţine o conferinţă de business dedicată leadershipului în afaceri. Reprezentanţii companiilor, membri ai societăţii civile şi din lumea academic vor putea participa şi la cinci paneluri dedicate trainingului de business, project managementului, coachingului de lideri şi educaţiei managerial.

Modifică Setările