Stiri despre clone

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Rusia şi Armata de Clone. Nu e un scenariu SF
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rusia şi Armata de Clone. Nu e un scenariu SF

  Prin definiţie, un personaj precum Serghei Şoigu (foto, personajul inconfundabil cu rândurile sale de decoraţii), ministrul apărării al Federaţiei Ruse, poate fi foarte greu de asociat cu lansarea de glume proaste în cadru oficial, adică o sesiune de lucru a Societăţii Ruse de Ştiinţe Geografice al cărei preşedinte este, una dintre instituţiile ştiinţifice cu vechi şi recunoscute tradiţii de excelenţă.

 • VIDEO Clone ieftine la preţ de lux. Cum a păcălit statul un clujean cu 350.000 de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Clone ieftine la preţ de lux. Cum a păcălit statul un clujean cu 350.000 de euro

  Oamenii legii au confiscat peste 5.000 de produse contrafăcute - ceasuri, brăţări, inele şi pandantive - cu o valoare de piaţă estimată la peste 350.000 de euro. Piesele au fost ridicate de poliţiştii clujeni după percheziţiile de miercuri, 15 iunie, la persoane bănuite de comerţ on-line cu produse contrafăcute. Oamenii legii au reţinut un bărbat.

 • 15 site-uri clone ale unor ziare, închise de autorităţile italiene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  15 site-uri clone ale unor ziare, închise de autorităţile italiene

  Autorităţile italiene au închis zece site-uri care copiau ilegal ediţii digitale ale unor publicaţii naţionale, blocând alte cinci şi arestând cinci persoane, în cadrul unor operaţiuni desfăşurate în mai multe oraşe din Italia, informează ziarul La Repubblica.

 • Marman: Clone ale monumentelor lui Brâncuşi într-un sat mehedinţean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marman: Clone ale monumentelor lui Brâncuşi într-un sat mehedinţean

  Ansamblul arhitectural al lui Brâncuşi este şi mândria unor localnici dintr-un sat uitat de lume din Mehedinţi. Coloana Infinitului, Masa tăcerii şi Poarta sărutului, ce-i drept într-o variantă clonată, mult mai mică, străjuiesc drumul, care duce în satul mehedinţean Marman.

 • Despre viitorul post-uman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre viitorul post-uman

  Democraţia este epoca raţiunii, aşa că opinia publică niciodată nu se va mai putea opune avansului tehnologic din principiu, ci numai atunci când dă greş--adică strict temporar şi după accidente. Ştiinţa este domeniul necesităţii şi este în mod necesar mintea democraţiei, dar o minte care poate recrea corpul.

 • VIDEO A fost prins un grup de infractori care clonau carduri din America
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO A fost prins un grup de infractori care clonau carduri din America

  Poliţiştii buzoieni au depistat şi anihilat o reţea de falsificatori de carduri cu ramificaţii în mai multe judeţe din ţară. Până în prezent au fost identificate 86 de victime, cetăţeni americani însă valoarea prejudiciului nu a putut fi încă estimată. Oamenii legii au colaborat în anchetă cu autorităţile din Franţa şi au fost sprijiniţi de direcţia teritorială a SRI.

 • GALERIE FOTO Clone din România ale vedetelor internaţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO Clone din România ale vedetelor internaţionale

  20 de dive de la Hollywood, din anii de glorie ai Cetăţii Filmului american, care, în urmă cu 50-60 de ani erau tinere, superbe, celebre, au fost puse faţă în faţă cu 20 de femei celebre din România zilelor noastre.

 • Scandalul clonelor din Consiliul Judeţean Buzău: Tizul lui Mocanu nu locuieşte la adresa trecută la depunerea candidaturii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scandalul clonelor din Consiliul Judeţean Buzău: Tizul lui Mocanu nu locuieşte la adresa trecută la depunerea candidaturii

  Cazul clonelor care candidează pentru şefia Consiliului Judeţean Buzău devine din ce în ce mai controversat. Tizul actualului preşedinte Victor Mocanu, înscris pe ultima sută de metri ca independent la alegerile pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Buzău, figurează ca locuind la o adresă din Râmnicu Sărat unde, de fapt, stă o femeie vădană şi bolnavă, căreia demult nu i-a mai trecut pragul un bărbat.

 • Forbes: Aţi mânca alimente provenite de la animale clonate?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Forbes: Aţi mânca alimente provenite de la animale clonate?

  La început a fost oaia Dolly, după care au urmat vaci, porci, pui sau  capre clonate. După aproape 15 ani de la primul animal clonat, devine tot mai frecventă întrebarea - dincolo de  problemele legate de etică sau morală - dacă se poate folosi în alimentaţie carnea provenită de la animale clonate.

 • Karatişti şi clone la alegeri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Karatişti şi clone la alegeri

  Printre candidaţii la funcţia de primari şi consilieri sunt şi practicanţi ai artelor marţiale. Campania electorală a fost pigmentată cu incidente, acuzaţii şi evenimente hilare. Au apărut inclusiv clone de ziare şi de partide.

Modifică Setările