Stiri despre clio

  18 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Foto Test Drive Renault Clio 1.0 TCe - Confirmare
urbană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Foto Test Drive Renault Clio 1.0 TCe - Confirmare urbană

  Urmează salonul de la Geneva, dar să sperăm că virusul nu îi va închide porţile. Renault Clio este unul dintre finaliştii Car of the Year 2020, şi unul dintre modelele cu şanse bune să câştige titlul. Nu ştiu ce stă scris în viitor, eu vreau să vorbesc despre cei 250 km parcurşi urban cu un Renault Clio 1.0 TCe.

 • FOTO Noile Renault Clio E-Tech şi Captur E-Tech Plug-in
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Noile Renault Clio E-Tech şi Captur E-Tech Plug-in

  Renault are o politică bine definită privind electrificarea. Avem gama Z.E. care include Twizy, Zoe, Kangoo şi Master. Noua generaţie Clio şi Captur marchează debutul versiunilor hibrid şi plug-in hibrid în gama modelelor cu propulsoare termice.

 • Renault lansează
noul Clio în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Renault lansează noul Clio în România

  Prezentat la Salonul Auto de la Geneva, în aprilie 2019, Noul CLIO este lansat şi în România. Oferta comercială include un preţ de pornire de 11,900€ (TVA inclus).

 • La volanul celui mai vândut model francez din istorie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La volanul celui mai vândut model francez din istorie

  Toamna lui 2005 mă găsea prin Sardinia la testele internaţionale cu noul Renault Clio... a treia generaţie. Undeva prin 2012, dacă nu mă păcăleşte memoria, tot prin Italia, de data aceasta primăvara... eram la primele teste internaţionale cu noul Renault Clio... a patra generaţie. La finalul săptămânii trecute, undeva pe lângă Lisabona, eram la primul test internaţional cu noul Renault Clio... a cincea generaţie.

 • FOTO/VIDEO Renault prezintă Noul Clio, a cincea generaţie a unui
model de referinţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO/VIDEO Renault prezintă Noul Clio, a cincea generaţie a unui model de referinţă

  Lansat în 1990, Clio a devenit cel mai bine vândut model la nivel mondial al Grupului Renault. Considerată cel mai adesea cea mai iubită maşină franţuzească, aceasta şi-a crescut vânzările chiar din 2013, devenind lider al segmentului B în Europa. Între 2012 şi 2018, în fiecare an, s-a vândut mai bine decât anul precedent, asigurând o performanţă comercială excepţională.

 • Primele
detalii ale noii generaţii Renault Clio
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primele detalii ale noii generaţii Renault Clio

  Renault începe anul în forţă, dând publicităţii primele informaţii şi imagini cu interiorul celei de a cincea generaţii Clio. Actuala generaţie a fost lansată în 2012, şi alături de precedentele trei generaţii a însumat până astăzi peste 15 milioane unităţi vândute la nivel mondial, fiind cel mai bine vândut model Renault.

 • Thierry Henry redevine
ambasador al mărcii Renault
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Thierry Henry redevine ambasador al mărcii Renault

  Fostul fotbalist francez a reluat colaborarea cu Renault, urmând să apară într-o serie de clipuri de promovare a Premier League, constructorul francez fiind partener al campionatului britanic de fotbal.

 • Test drive Renault Clio 1.2 TCe GT Line
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test drive Renault Clio 1.2 TCe GT Line

  Nu am cum să fiu obiectiv, atât de mult mi-a plăcut maşinuţa asta. Paradoxal, minusurile ei au menirea de a-i creşte şarmul, pentru că aşa suntem construiţi noi oamenii, visăm perfecţiunea, dar nu ne împăcăm cu ea... ne plictiseşte.

 • Expoziţie foto „Made in China”, la Sala Clio
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Expoziţie foto „Made in China”, la Sala Clio

  La sala Clio a avut loc vernisajul expoziţiei Made in China. Autorul lucrărilor, Eugen Negrea A.FIAP, este preşedintele Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România.

 • Producţia Renault Clio s-ar putea muta din Franţa în Turcia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Producţia Renault Clio s-ar putea muta din Franţa în Turcia

  Partidul preşedintelui Nicolas Sarkozy, UMP, şi sindicatul CGT, cel mai mare din Franţa, au cerut, vineri, guvernului să împiedice relocarea în Turcia a producţiei modelului Clio, întrucât grupul auto Renault a beneficiat de sprijin financiar de stat.

Modifică Setările