Stiri despre climatizare

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Trei puncte de prim-ajutor, deschise în perioada caniculei pe malul Borcei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei puncte de prim-ajutor, deschise în perioada caniculei pe malul Borcei

  Având în vedere temperaturile caniculare anunţate pentru luni, 22 Iulie, în intervalul orar 10.00-17.00, cele trei puncte de prim-ajutor ale Primăriei Călăraşi (localizate la Piaţa Orizont, Piaţa Centrală şi Piaţa Cuza Vodă-deschis la solicitarea cetăţenilor) stau la dispoziţia călărăşenilor cu asistenţă medicală, climatizare şi apă rece.

 • Samsung extinde garanţia soluţiilor de climatizare şi lansează gama comercială completă cu R32
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Samsung extinde garanţia soluţiilor de climatizare şi lansează gama comercială completă cu R32

  Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) a lansat gama completă de soluţii de climatizare pentru zona comercială cu agentul frigorific R32, pentru un impact mai mic asupra mediului şi a încălzirii globale. Totodată, prin această lansare, SEACE anunţă şi extinderea garanţiei la trei ani pentru gama comerciala şi la cinci ani pentru gama VRF (DVM).

 • Automobilul modern, între acceptanţă şi cerinţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Automobilul modern, între acceptanţă şi cerinţe

  Haina îl face pe om? Ce vremuri! În frac şi cu cilindru pe cap, prin Cişmigiu, pe două roţi care erau mai eficiente decât propriile picioare, ce oameni supli şi bine dispuşi, fără griji, fără zece SMS-uri pe suta de metri, savurând trilurile ciripitoarelor în loc de răgetele difuzoarelor şi ale motoarelor.

 • FOTO Săgeată albastră cuprinsă de flăcări, pe ruta Târgovişte - Pietroşiţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Săgeată albastră cuprinsă de flăcări, pe ruta Târgovişte - Pietroşiţa

  Panică în această dimineaţă într-un tren Regio de pe ruta Pietroşiţa - Târgovişte. Pasagerii au observat că în vagoane a început să miroasă puternic a fum şi în acel moment au anunţat mecanicul. Acesta a reuşit să ducă trenul până în cea mai apropiată staţie şi să anunţe pompierii. Până la sosirea echipajelor de intervenţie, atât angajaţii CFR cât şi câţiva pasageri au pus mâna pe extinctoare şi au limitat incendiul.

 • Cum folosim corect aparatele de aer condiţionat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum folosim corect aparatele de aer condiţionat

  Pentru a evita apariţia bolilor respiratorii, se recomandă schimbarea periodică a filtrelor aparatului de aer condiţionat şi aerisirea încăperilor. Utilizarea incorectă a aerului condiţionat poate duce la rinită, la astm sau chiar la pneumonie. Iar persoanele cu sistemul imunitar slăbit sunt cele mai vulnerabile.

 • Botoşani: Medicii nu mai operează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Medicii nu mai operează

  Medicii ortopezi ai Spitalului Judeţean au decis să nu mai opereze decât cazurile foate grave din cauza condiţiilor improprii de muncă.

Modifică Setările