Stiri despre click! pofta buna

  431 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • A cincea ediţie a Atelierelor de Gătit Click! Poftă bună! - Vara în Bucate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A cincea ediţie a Atelierelor de Gătit Click! Poftă bună! - Vara în Bucate

  Miercuri, 10 iulie, a avut loc cea de-a cincea ediţie a Atelierelor de Gătit Click! Poftă Bună!. Evenimentul Vara în Bucate s-a bucurat de încă un succes, datorită cititorilor Click! Poftă Bună!, a chefilor Toma Cosmin, Daezbrăcatu şi Chef Marian Ion, bucătarul Berăriei H, locul în care a avut loc evenimentul.

 • Eveniment „Atelier Meniul Centenarului”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eveniment „Atelier Meniul Centenarului”

  Revista Click! Poftă bună! celebrează Centenarul printr-o ediţie specială dedicată Marii Uniri. Numărul special din 16 noiembrie adună reţete din toate regiunile ţării. Cu această ocazie vom organiza un eveniment cu demonstraţii de gătit împreună cu cititorii şi partenerii noştri.

 • Cum să faci cele mai bune clătite de dovlecei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să faci cele mai bune clătite de dovlecei

  Nu sunt chiar un fun al dovleceilor, dar sunt unele preparate pe care le pregătesc cu drag de fiecare dată. Reţeta pentru cele mai bune clătite de dovlecei am descoperit-o nu cu mult timp în urmă şi de atunci o pregătesc ori de câte ori mi se face poftă.

 • Cum să prepari delicioasa plăcintă cu cireşe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să prepari delicioasa plăcintă cu cireşe

  Pentru că ne pregătim de cura cu cireşe din fiecare an, înainte de a prepara o delicioasă plăcintă cu cireşe, trebuie să ţinem cont că aceste fructe au şi numeroase efecte asupra sănătăţii. Cum ar fi reducerea febrei musculare. Dacă faci zionic sport sau activităţi fizice, atunci sucul proaspăt de cireşe îţi poate fi de mare ajutor.

 • Cea mai bună mâncare de fasole verde
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai bună mâncare de fasole verde

  Folosită pentru feluri principale, dar şi în diverse tipuri de salate, fasolea verde este o sursă importantă de vitaminele C, K şi alţi nutrienţi, precum fier, magneziu şi calciu. Pentru această mâncare de fasole verde fierbe legumele la foc mic, pentru că în acest fel se pierd mai puţine substanţe hrănitoare.

 • Prăjitură „Pădurea neagră“ cu cireşe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură „Pădurea neagră“ cu cireşe

  Copil fiind, nu era weekend să nu trec prin faţa unei cofetării din cartier şi să nu poftesc la o prăjitură „pădurea neagră“ cu cireşe ci se arăta din vitrină şi parcă îmi făcea cu ochiul ademenindu-mă. Şi, evident de cele mai multe ori, era a mea şi o savuram în linişte, undeva singură. Cofetăria nu mai e, dar gustul acestei prăjituri mi-a rămas şi acum foarte proaspăt în minte.

 • Cel mai bun ostropel de pui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai bun ostropel de pui

  Pentru masa de prânz, o farfurie cu ostropel de pui este exact ceea ce ţi-ai dorit. Poţi servi cu puţin vin. Va fi delicios! Nu ai nevoie nici de multe ingrediente şi nici de mult timp pentru pregătirea acestui preparat.

 • Prăjitură „Cabana“ cu ciocolată şi zmeură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură „Cabana“ cu ciocolată şi zmeură

  Dacă te-ai săturat de deserturile care necesită multe ore de preparare, încearcă să faci această prăjitură „cabana“ cu ciocolată şi zmeură şi ciocolată în 4 paşi simpli. Poţi folosi căpşune în loc de zmeură. Dacă nu ai timp să prepari brânza de vaci, poţi cumpăra o cremă de brânză. În loc de ciocolată menaj, poţi glazura prăjitura cu tablete de ciocolată cu lapte pe care le topeşti tot pe baie de aburi.

 • Ciorbă de salată cu omletă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ciorbă de salată cu omletă

  „Nicăieri în lumea asta nu există leuştean. Iar ciorba fără leuştean nu are niciun gust!“, îmi spune precupeaţa de la care am cumpărat o legătură pentru această ciorbă de salată cu omletă. Şi mi-am dat seama că aşa este! Nicăieri în lumea asta pe unde am fost, nu am văzut sau nu i-am simţit mirosul. Iar precupeaţa avea dreptate: ciorba fără leuştean, mai ales dacă o faci cu borş, nu prea are gust. Îi lipseşte ceva.

 • Cartofi cu brânză la cuptor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cartofi cu brânză la cuptor

  Cartofii sunt preferaţii tăi? Atunci cu siguranţă această reţetă de cartofi cu brânză la cuptor va fi pe placul tău, mai ales că este o variantă simplă pentru cină.

 • Cea mai bună budincă de peşte cu spanac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai bună budincă de peşte cu spanac

  Ştiai că spanacul este un superaliment, care conţine multe substanţe nutritive, dar are puţine calorii? Frunzele de spanac sunt importante pentru sănătatea sistemului osos şi îi oferă corpului proteine, fier, vitamine şi minerale. Dacă mănânci spanac, te vei bucura de multe beneficii: ţine sub control nivelul glocozei din sânge şi scade tensiunea arterială, precum şi riscul de astm.

 • Sărmăluţe în foi de viţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sărmăluţe în foi de viţă

  Fiecare regiune a ţării noastre este, din punct de vedere gastronomic, un univers în sine. Ca să obţii cele mai bune sărmăluţe în foi de viţă, ar fi bine să le fierbi într-un vas de ceramică. Foile de varză sau de viţă-de-vie murate pune-le la desărat în puţină apă călduţă. Dacă vrei să legi bine compoziţia de sarmale, pune în ea şi un ou bătut bine.

 • Prăjitură cu cireşe şi nuci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură cu cireşe şi nuci

  Cireşele nu sunt bune numai mâncate ca atare sau în prăjituri. Ele sunt un adevărat medicament pentru cei care au probleme cu rinichii. Dacă suferi de nefrită, litiază renală sau de cistită, o cură de 15 zile cu suc proaspăt de cireşe negre te va ajuta. Ele conţin cubstanţe active cu efect antiinflamator şi diuretic. Încearcă şi această prăjitură cu cireşe şi nuci.

 • Cea mai bună plachie de peşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai bună plachie de peşte

  Peştele este unul dintre ingredientele care nouă ne plac foarte mult. Nu ratăm nicio ocazie şi nicio reţetă specială pe care să o preparăm.