Stiri despre cinema victoria slatina

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cinematograful ”Victoria”
din Slatina îşi prelungeşte agonia pe termen nelimitat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinematograful ”Victoria” din Slatina îşi prelungeşte agonia pe termen nelimitat

  Reabilitarea cinematografului ”Victoria” din Slatina, deschis în anii ’70 în incinta vechiului Club al subofiţerilor şi închis în anii 2000, se amână pe termen nelimitat. Autorităţile locale sunt nevoite să pună punct, cel puţin deocamdată, planului de a moderniza cinematograful menţionat mai sus şi plasat în perimetrul Centrului Istoric al Slatinei după ce o firmă a contestat în instanţă rezultatul licitaţiei.

 • Nicio ofertă pentru modernizarea cinematografului ”Victoria” din Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nicio ofertă pentru modernizarea cinematografului ”Victoria” din Slatina

  Probleme la orizont pentru diriguitorii Primăriei Slatina. Nicio firmă nu s-a arătat interesată de proiectul reabilitării şi modernizării vechiului imobil din municipiu ce a adăpostit până acum 15 ani cinematograful “Victoria”. La expirarea termenului final de depunere a ofertelor în acest sens de luni - 11 mai, organizatorii licitaţiei au constatat că nicio firmă nu a fost atrasă de proiect.

 • FOTO  Numărătoare
inversă pentru modernizarea cinematografului istoric “Victoria” din Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  Numărătoare inversă pentru modernizarea cinematografului istoric “Victoria” din Slatina

  Actuala imagine dezolantă a clădirii fostului cinematograf „Victoria” din Centrul Vechi al municipiul Slatina, construită la finele anilor 1900, va deveni de domeniul trecutului în mai puţin de un an. Autorităţile locale au intrat pe ultimii metri în ce priveşte licitaţia care va stabili firma ce va duce la îndeplinire un ambiţios proiect de reabilitare şi modernizare a imobilului menţionat.

 • FOTO  Cel mai
vechi cinematograf din Slatina, reabilitat cu bani norvegieni. Cum va arăta
cinematograful la finalul lucrărilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  Cel mai vechi cinematograf din Slatina, reabilitat cu bani norvegieni. Cum va arăta cinematograful la finalul lucrărilor

  Cinematograful „Victoria”, primul din Slatina, deschis în anii ’70 într-una dintre cele mai vechi clădiri din muncipiu ridicate la începutul secolului XX, va fi „readus” la viaţă până în aprilie 2016 cel târziu. Redenumit „Atelierul Intercultural Victoria”, acesta va avea o multiplă funcţionalitate: sală de cinema, sală de spectacole/teatru, sală pentru expoziţii, şedinţe sau dezbateri publice.

 • VIDEO  Cinematograful “Victoria” din Slatina, reabilitat şi
redat locuitorilor până la finele lui 2015
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Cinematograful “Victoria” din Slatina, reabilitat şi redat locuitorilor până la finele lui 2015

  Cinema “3în1”, aceasta este noua destinaţie a cinematografului “Victoria” din Slatina, închis cu puţin înainte de anul 2000. Deoarece a funcţionat într-o clădire monument istoric din Centrul Vechi al urbei, autorităţile locale au făcut tot posibilul să readucă imobilul, cu tot cu specificul său, în peisajul oraşului. Până la finele anului viitor, obiectivul va fi transformat în cinema, sală de şedinţe şi sală de expoziţii, totul pe bani europeni.

 • Cinematograf din anii ‘30, modernizat pe fonduri europene la
Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinematograf din anii ‘30, modernizat pe fonduri europene la Slatina

  O clădire din municipiul Slatina, construită în ultimele decade ale sec. XIX, va fi redată circuitului urban şi, implicit, cetăţenilor. Imobilul respectiv, amplasat pe strada Lipscani, a găzduit, până imediat după Decembrie 1989, cinematograful „Victoria”. Afişând o arhitectură atrăgătoare şi interesantă, acesta se află acum în proprietatea municipalităţii, ce intenţionează modernizarea sa pentru a avea un al doilea cinematograf în oraş.

 • FOTO  Cinematograful “Victoria” din Centrul Istoric al Slatinei, readus
la viaţă după aproape un sfert de veac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  Cinematograful “Victoria” din Centrul Istoric al Slatinei, readus la viaţă după aproape un sfert de veac

  După ce a zăcut uitat în Centrul Istoric al municipiului Slatina, fostul cinematograf “Victoria” din imediata vecinătate a sediului Parchetului şi Judecătoriei va fi reamenajat de către municipalitate. Acesta va avea o dublă funcţiune: cinematograf, dar şi sală de şedinţe. Inclusiv Consiliul Local îşi va desfăşura aici şedinţele la finalizarea reabilitării, după neinspirata iniţiativă de a le muta pe Dealul Grădişte.