Stiri despre card de cumparaturi

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum să foloseşti corect cardul de credit în perioada Sărbătorilor de Iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să foloseşti corect cardul de credit în perioada Sărbătorilor de Iarnă

  Cardul de credit este un produs foarte avantajos, dacă ştii cum să-l foloseşti. Mai este denumit şi card de cumpărături pentu că este destinat plăţilor la comercianţi - online sau dirct în magazin. Iată care sunt avantajele şi dezavantajele cardului de credit, prezentate de specialiştii Finzoom.ro, şi care sunt regulile de bază pe care trebuie să le respecţi când foloseşti un card de cumpărături.

 • La ce să fii atent atunci când îţi faci un card de cumpărături
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La ce să fii atent atunci când îţi faci un card de cumpărături

  Cardurile de credit sunt instrumente de plată care îţi pot fi de mare folos atunci când nu dispui de resurse financiare pentru o perioadă de timp, însă ele trebuie folosite cu responsabilitate şi gestionate cu mare atenţie pentru a-ţi aduce avantaje, şi nu dezavantaje. Iată la ce să fii atent atunci când îţi faci un card de cumpărături.

 • Cele mai avantajoase carduri de cumpărături
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai avantajoase carduri de cumpărături

  Cardul de credit poate fi soluţia de rezervă atunci când nu mai dispui de resurse financiare, atunci când trebuie să faci o cheltuială, dar nu ţi-au mai rămas suficienţi bani până la salariu. În plus, dacă îl foloseşti „cu cap“ şi cunoşti bine toate chichiţele cardului de credit, el poate să-ţi aducă beneficii – cumpărături în rate fără dobândă, puncte şi alte facilităţi. „Adevărul“ îţi prezintă cele mai avantajoase carduri de cumpărături.

Modifică Setările