Stiri despre caramelizate

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Pere caramelizate cu miere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pere caramelizate cu miere

  Dacă îţi plac merele coapte, atunci trebuie neapărat să încerci şi perele caramelizate la cuptor. Este unul dintre cele mai simple şi mai bune deserturi pe care le poţi prepara în această perioasă.

 • Tartă cu mere caramelizate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tartă cu mere caramelizate

  Dacă îţi plac merele la fel de mult cât ne plac nouă, poţi încerca această reţetă de tartă cu mere caramelizate, un adevărat deliciu de sezon.

 • Tort cu pere caramelizate şi migdale. Reţetă de sezon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tort cu pere caramelizate şi migdale. Reţetă de sezon

  Această reţetă de sezon este recomandată de Jamie Oliver, care ne spune că acest tort cu pere caramelizate şi migdale este un desert aromat şi săţios. Are baza din pere şi ghimbir. În plus, deoarece conţine migdale în loc de făină, este un desert recomandat persoanelor care suferă de intoleranţă la gluten, numită şi boala celiacă.

 • Cotlete de porc caramelizate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cotlete de porc caramelizate

  Am făcut o „îmbrăcăminte“ din zahăr brun şi mirodenii. Când voi pregăti aceste cotlete de porc caramelizate, zahărul brun se va transforma într-o glazură dulceagă. Am apelat la mirodenii, la ardei iute şi la piper negru pentru a fi puţin picant, apoi am adăugat boia şi pudră de usturoi. Puţină sare pentru gust şi gata! Foarte uşor şi fosrte gustos! Poftă bună!

Modifică Setările