Stiri despre capuse sibiu

  21 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Începe dezinsecţia la Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Începe dezinsecţia la Sibiu

  Acţiunea de dezinsecţie şi deratizare va începe la Sibiu miercuri, 8 mai. În cadrul acţiunii vor fi pulverizate şi substanţe împotriva căpuşelor.

 • Encefalita de căpuşe, confirmată la Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Encefalita de căpuşe, confirmată la Sibiu

  Primul caz de encefalită de căpuşe din acest an a fost confirmat  în cursul după-amiezii de marţi, 24 iulie, la Sibiu, iar pentru cel de-al doilea se aşteaptă deocamdată confirmarea prin analize de laborator.

 • Invazia capuselor, afacere profitabilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Invazia capuselor, afacere profitabilă

  “Isteria” creată la Sibiu de numărul foarte mare de persoane înţepate de căpuşe din ultima perioadă este pentru unii o afacere profitabilă. Alarmaţi de “invazia” căpuşelor, sibienii au început să apeleze la firmele private specializate pentru dezinsecţii împotriva căpuşelor, iar în farmacii vânzările la produse împotriva căpuşelor au crescut cu aproximativ 30 la sută. 

 • Record de sibieni muşcaţi de căpuşe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Record de sibieni muşcaţi de căpuşe

  Judeţul Sibiu se confruntă cu o situaţie fără precedent. Zilnic, zeci de sibieni ajung la spital înţepaţi de căpuşe, numai în week-end-ul care a trecut numărul acestora fiind de aproape 100.

 • Primăria începe lupta cu căpușele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăria începe lupta cu căpușele

  Primăria Municipiului Sibiu, prin intermediul Serviciului Gospodărire, a contractat şi anul acesta servicii de dezinsecţie în parcurile şi zonele verzi din municipiul Sibiu. Firma contractată de municipalitate va face dezinsecţie în noaptea de joi, 3 mai spre vineri, 4 mai, între orele 23 şi 5. Împreună cu substanţele folosite pentru dezinsecţie, echipele vor pulveriza şi o substanţă împotriva căpuşelor.

 • Analize gratuite pentru sibienii muşcaţi de căpuşe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Analize gratuite pentru sibienii muşcaţi de căpuşe

  Începând cu data de 21.06.2011,  Direcţia de Sănătate Publică Sibiu efectuează, prin laboratorul propriu, determinări serologice pentru boala Lyme (borelioza sau boala muşcăturii de căpuşă).

 • Record de sibieni muşcaţi de căpuşe, la Urgenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Record de sibieni muşcaţi de căpuşe, la Urgenţă

  15 persoane au avut ieri nevoie de ajutorul medicilor, după ce au fost muşcate de căpuşe, fiind cel mai mare număr de cazuri de acest gen înregistrate într-o zi la Urgenţa din Sibiu, în cursul acestui an.

 • Patru persoane au ajuns la spital, muşcate de căpuşe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patru persoane au ajuns la spital, muşcate de căpuşe

  Este vorba despre doi bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 24 şi 62 de ani. În ultima lună, aproape 30 de sibieni au ajuns la spital după ce au fost muşcaţi de căpuşe.

Modifică Setările