Stiri despre candidati diaspora

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Adevărul Live. Povestea românilor care se întorc din diaspora să candideze la locale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Live. Povestea românilor care se întorc din diaspora să candideze la locale

  Patru candidaţi la alegerile locale care au trăit sau au legături strânse cu diaspora vorbesc, la Adevărul Live, de la ora 11.00, despre motivele care i-au determinat să se implice activ în comunităţile lor şi să fac pasul următor, intrarea în cursa pentru o funcţie de primar, consilier judeţean sau consilier local.

 • Oferta electorală a
partidelor pentru diaspora
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oferta electorală a partidelor pentru diaspora

  Partidele politice din România şi-au prezentat candidaţii pentru alegerile parlamentare care se vor bate pentru cele patru locuri de deputat şi cele două de senator. Cei mai cunoscuţi candidaţi sunt liberalii Mihai Voicu şi Viorel Badea, însă cu nume sonore au venit şi PMP sau USR, cum este cazul unor persoane publice precum Daniel Ţecu, respectiv Manuel Costescu.

 • Alegerile şi diaspora
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alegerile şi diaspora

  Sunt absolut convinsă că şi de data aceasta vechiul adagiu caragialesc sau caragialian se va verifica. Nu doar în diaspora, ci şi în tară. Mulţi vor fi românii care, nedumeriţi, în ziua votului pentru alegerile parlamentare, din 11 decembrie, se vor întreba: dar eu cu cine votez? Viaţa politică românească a devenit un asemenea balamuc încât până şi un analist politic de talia lui Radu Magdin s-ar pierde.

Modifică Setările