Stiri despre campbell

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Ora de dans: Cum
s-a născut era funky?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ora de dans: Cum s-a născut era funky?

  În anii ’60, americanii de culoare şi-au cerut drepturile în stradă. Nu într-un mod violent, ci prin muzică şi dans. Aşa a apărut una dintre celemai colorate perioade din istoria divertismentului din SUA: era funky.

 • Taylor Swift, pe scena Country Music Awards
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Taylor Swift, pe scena Country Music Awards

  Cele mai mari nume ale muzicii country vor concerta miercuri, 9 noiembrie, în cadrul festivalului anual de muzică, Country Music Association, din Nashville (Statele Unite).

 • Ce au ales americanii, de fapt?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce au ales americanii, de fapt?

  Alegerile de la jumătatea mandatului, din 2 noiembrie, dincolo de victoria republicanilor, au şi alte efecte pe termen lung. Obama va avea un Congres ostil, entităţile juridice şi economice au căpătat dezlegare la cheltuieli electorale nelimitate, în California creşte valul pro-marijuana.

 • Naomi Campbell, mărturie mincinoasă în procesul „diamantelor însângerate“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Naomi Campbell, mărturie mincinoasă în procesul „diamantelor însângerate“

  Actriţa Mia Farrow a depus zilele trecute mărturie la tribunalul de la Haga în care spunea că fotomodelul Naomi Campbell i-ar fi spus că diamantele pe care le-a primit au fost un dar de la Charles Taylor. Această declaraţie contrazice mărturia lui Campbell, care a spus săptămâna trecută, sub jurământ, că nu ştie de la cine a primit respectivele diamante.

Modifică Setările