Stiri despre brokeri

  24 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Amenzi pentru cei care nu-şi asigură locuinţele împotriva dezastrelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amenzi pentru cei care nu-şi asigură locuinţele împotriva dezastrelor

  Cei care nu îşi asigură locuinţele împotriva dezastrelor naturale ar putea fi amendaţi, propunerea venind din partea brokerilor de asigurare, care spun că o lege care nu conţine şi penalităţi pentru cei care se conformează nu îşi va produce efectele.

 • Cât te costă să cumperi acţiuni pe bursă şi care sunt sumele minime de care ai nevoie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât te costă să cumperi acţiuni pe bursă şi care sunt sumele minime de care ai nevoie

  Comisioanele şi sumele minime necesare pentru a cumpăra sau vinde acţiuni pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) s-au redus constant în ultimii ani, iar în prezent cei mai “ieftini” brokeri percep comisioane de 0,3% pentru tranzacţionarea online. Citeşte în continuare care sunt comisioanele percepute de cele mai active 20 de case de brokeraj autorizate pe bursă.

 • Vineri începe târgul „Banii Tăi Expo“. Cum să îţi administrezi banii şi cum să îi înmulţeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vineri începe târgul „Banii Tăi Expo“. Cum să îţi administrezi banii şi cum să îi înmulţeşti

  Bursa din România oferă cele mai bune randamente ale dividendelor din lume, iar dacă vrei să profiţi de asta şi să faci bani, îţi poţi investi economiile în acţiunile companiilor de stat din domeniul energiei, pe care autorităţile le-au listat în ultimii ani. Acestea au prin lege obligaţia de a distribui dividende şi sunt şi printre cele mai mari şi stabile societăţi din România.

 • Fondurile de investiţii sau cum să îţi înmulţeşti banii fără să îţi baţi capul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fondurile de investiţii sau cum să îţi înmulţeşti banii fără să îţi baţi capul

  Marea majoritate a românilor îşi ţin banii la saltea sau în bănci. O mână de oameni îşi administrează activ banii şi investesc pe bursă în acţiunile listate. Dar acest lucru presupune să analizezi domeniile şi companiile şi să fii la curent cu toate noutăţile. Există, însă o modalitate de investiţii în care doar îţi depui banii şi nu îţi mai baţi capul să faci alte tranzacţii. Acestea sunt fondurile de investiţii.

 • SONDAJ Brokerii şi românii. Ce vor investitorii de la intermediarii cu care lucrează pe pieţele financiare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SONDAJ Brokerii şi românii. Ce vor investitorii de la intermediarii cu care lucrează pe pieţele financiare

  Principalele aşteptări din partea investitorilor de la compania de brokeraj cu care colaborează se referă la oferirea de recomandări privind oportunităţi de investiţii sau de analize macro şi pe companii, precum şi la furnizarea unor platforme de tranzacţionare rapide şi complexe, arată un sondaj realizat de Tradeville, lider de piaţă în tranzacţionarea online din România.

 • Oferta Romgaz: un succes pentru români, dar o palmă pe obrazul Goldman. „Stăm cu grămezi de bani în bănci şi marfa bună o vindem la Londra“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oferta Romgaz: un succes pentru români, dar o palmă pe obrazul Goldman. „Stăm cu grămezi de bani în bănci şi marfa bună o vindem la Londra“

  Oferta de acţiuni Romgaz (SNG), cea mai mare din istoria României, a fost închisă cu succes, micii investitori trimiţând atât de multe ordine de cumpărare, încât nici nu ar mai fost nevoie de subscrierile investitorilor străini. În ciuda acestui fapt, investitorii de retail locali vor primi, cel mai probabil, cel mult un sfert din acţiunile scoase la vânzare, situaţie care i-a înfuriat atât pe aceştia, cât şi pe brokeri.

 • Gafă pe bursele americane: traderii au crescut cu 1.000% preţul unei companii falimentare pentru că au confundat-o cu Twitter
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gafă pe bursele americane: traderii au crescut cu 1.000% preţul unei companii falimentare pentru că au confundat-o cu Twitter

  Tweeter Home Entertainment Group, un retailer de aparatură electrocasnică, a avut astăzi cea mai bună zi a sa la bursă - mai ales că această companie a intrat în faliment în 2007. Preţul unei acţiuni a crescut cu 1.000%, totul pentru că brokerii au văzut simbolul de tranzacţionare şi au crezut că este vorba despre mult-aşteptata ofertă publică iniţială de acţiuni a Twitter Inc., compania din spatele popularei platforme de socializare.

 • „Adeverul”,
manual de utilizare a marii crize economice (I)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Adeverul”, manual de utilizare a marii crize economice (I)

  24 octombrie 1929. „Joia neagră”. La Bursa de pe Wall Street, aproape 13 milioane de acţiuni sunt scoase la vânzare. Preţul lor trece însă brusc şi inexplicabil de la trendul crescător la cel descrescător: pe rând, se sparg bulele speculative!

 • Vânzătorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vânzătorii

  În decurs de o săptămână am fost sunat pe rând de trei brokeri care au încercat să-mi vândă acţiuni. Parcă se vorbiseră între ei. Aveau acelaşi text de abordare, învăţat la cursuri intensive, de la un posibil maestru în „arta vânzării“. Toţi m-au sunat în prima parte a zilei, probabil ieşiseră la „tarabă“.

 • Intermediarii ilegali ameninţă piaţa asigurărilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Intermediarii ilegali ameninţă piaţa asigurărilor

  Piaţa asigurărilor este în fierbere. Până la intrarea în vigoare a legislaţiei privind înfiinţarea caselor de asigurări de sănătate private, care va aduce profituri consistente, atât intermediarilor brokeri, cât şi firmelor de asigurări, deja şi-au făcut apariţia unele firme, care recrutează viitori agenţi, pe bază de adeziuni, de cele mai multe ori, fără să le asigure instruirea necesară.

 • Meserii care împing la sinucidere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Meserii care împing la sinucidere

  Pe lângă disconfortul creat de criza economică, presiunea psihică determinată de sarcini şi stresul profesional sunt doar două dintre motivele pentru care unele meserii predispun la sinucidere.

 • Broker postcriză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Broker postcriză

  Vremea banilor câştigaţi uşor în imobiliare a trecut. E timpul ca agenţii de vânzări să iasă din birouri şi să alerge după clienţi. Avantajul - dar şi dezavantajul - brokerilor tineri din real estate este că nu au apucat să se înfrupte din cornul abundenţei din perioada de boom.

 • Investitorii nu mai cred în visul american
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Investitorii nu mai cred în visul american

  Statele Unite ale Americii au căzut pe locul patru în preferinţele investitorilor, după ce mult timp au deţinut poziţia fruntaşă. Brazilia, China şi India au depăşit SUA în topul statelor considerate cele mai sigure pentru plasamente.

 • Asigurările înfloresc pe seama sărăciei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Asigurările înfloresc pe seama sărăciei

  Maşinile şi locuinţele sunt bunurile care fac cel mai frecvent obiectul contractelor de asigurare. Motivul pentru care tot mai mulţi proprietari trec pragul societăţilor de asigurări sunt sumele mici pe care trebuie să le achite anual, în comparaţie cu eventualele costuri ale pagubelor.

 • Răcelile ne costă 75 mil. euro anual - Revista presei economice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răcelile ne costă 75 mil. euro anual - Revista presei economice

  Presa economică de astăzi scrie despre costul răcelilor pe an, corecţiile pe termen scurt aşteptate de brokeri sau relaţia oamenilor de afaceri cu Fiscul. Printre alte subiecte, acţionarul majoritar la BCC aduce de acasă 9 mil. lei, iar Broker Cluj a revenit pe profit.

Modifică Setările