Stiri despre bogdana bursuc

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Din misterele
creierului. Părinţii sunt arhitecţii creierului copilului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din misterele creierului. Părinţii sunt arhitecţii creierului copilului

  Creierul copiilor începe să se dezvolte încă din prima lună de viaţă intrauterină. Cum se modelează el şi în ce mod va evolua depinde într-o măsură uriaşă de activităţile şi stilul de viaţă al părinţilor. În ce mod putem influenţa pozitiv dezvoltarea creierului aflăm de la psihologul Bogdana Bursuc, la Adevărul Live.

 • Adevărul Live: Cele mai eficiente metode de renunţare la fumat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Live: Cele mai eficiente metode de renunţare la fumat

  Sunt tot mai mulţi românii care vor să se lase de fumat, dacă nu de teama efectelor nefaste asupra sănătăţii, atunci din cauza lipsei banilor. Dar le este foarte greu. La Adevărul Live, de la ora 11.00, discutăm cu specialiştii despre cele mai bune soluţii pentru a face acest pas fără păreri de rău şi fără efecte adverse.

 • Câte şuturi poate suporta un român
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câte şuturi poate suporta un român

  Pentru a trăi în această ţară trebuie să te obişnuieşti cu umilinţa, furia, dezamăgirea şi resemnarea. Oare chiar nimeni nu mai poate schimba nimic? Lucrurile mărunte i-au împins pe mulţi să plece peste hotare. Alţii, chiar dacă dezgustaţi de lipsa de perspectivă, speră să mai poată schimba ceva. Să pleci sau să rămâi, asta e dilema românului.

 • Dependenţa de ţigară se tratează la psiholog
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dependenţa de ţigară se tratează la psiholog

  Cei care se înscriu în programul antifumat derulat de Ministerul Sănătăţii beneficiază gratuit de patru şedinţe de consiliere psihologică. Fără sprijinul unui terapeut, şansa fumătorilor de a renunţa la viciu este foarte mică. Aceasta pentru că, pe lângă sevrajul biologic, există şi o dependenţă psihologică.

Modifică Setările