Stiri despre bogdan grabowski

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Va fi proces“,
crede avocatul „Cuminţeniei Pământului“ EXCLUSIV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Va fi proces“, crede avocatul „Cuminţeniei Pământului“ EXCLUSIV

  SCADENŢĂ Avocatul proprietarilor sculpturii, Bogdan Grabowski, crede că Liviu Dragnea şi-a propus „să îngroape“ achiziţia operei de artă şi că este foarte posibil să se ajungă la un proces cu Statul. Ministrul Culturii, Ionuţ Vulpescu, declară că întrebările sale pentru Dacian Cioloş rămân valabile.

 • Avocatul „Cuminţeniei Pământului“ îl acuză pe Liviu Dragnea că şi-a propus „să îngroape problema“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avocatul „Cuminţeniei Pământului“ îl acuză pe Liviu Dragnea că şi-a propus „să îngroape problema“

  Avocatul proprietarilor sculpturii „Cuminţenia Pământului“, Bogdan Grabowski, a explicat, pentru agenţia de presă News.ro, după afirmaţiile făcute luni de Liviu Dragnea, preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor, că statul a fost notificat în timpul guvernării Ponta, care a decis exercitarea dreptului de preempţiune. Toate lucrurile acuzate luni de Dragnea s-au întâmplat în timpul guvernării Ponta şi mandatului Vulpescu, susţine Grabowski.

 • „Cuminţenia pământului“ rămâne în aer. Avocatul moştenitorilor: „Bază legală există“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Cuminţenia pământului“ rămâne în aer. Avocatul moştenitorilor: „Bază legală există“

  Opera lui Brâncuşi nu poate fi achiziţionată, pentru că nu există o bază legală de a se face plata, susţine ministrul Finanţelor. „E o aruncare a responsabilităţii în curtea Parlamentului. Se aşteaptă alegerile, nu-şi mai asumă nimeni nicio responsabilitate“, a declarat, pentru Adevărul, Bogdan Grabowski, avocatul moştenitorilor sculpturii.

 • Se amână plata pentru „Cuminţenia Pământului“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se amână plata pentru „Cuminţenia Pământului“

  Bogdan Grabowski, avocatul proprietarilor sculpturii „Cuminţenia Pământului“, a declarat pentru News.ro că data la care statul român va semna actul de vânzare-cumpărare, cu valoare de 11 milioane de euro, cu moştenitorii operei lui Constantin Brâncuşi a fost amanată, în urma solicitării venite din partea Guvernului, pentru 20 decembrie.

 • Chetă în doar 10 zile pentru „Cuminţenia pământului“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chetă în doar 10 zile pentru „Cuminţenia pământului“

  Avocatul Bogdan Grabowski, reprezentantul proprietarilor sculpturii lui Constantin Brâncuşi „Cuminţenia Pământului“, a subliniat, la Adevarul Live, că procesul de achiziţie a operei lui Brâncuşi trebuie să fie finalizat în 10 zile, pe 30 martie, nu pe 31 octombrie, cum a declarat ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu.

Modifică Setările