Stiri despre basarabi

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • În caniculă, pe jos spre Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În caniculă, pe jos spre Bucureşti

  NU o să-ţi vină să crezi! O mie de basarabeni se pregătesc să invadeze Bucureştiul! Aşa ar suna titlul într-o publicaţie de presă mondenă. Deja în a cincea zi de mers pe jos, activiştii basarabeni nu şi-au dezgolit corpurile precum celebrele Femen şi nici nu şi-au dat foc, ca la protestele neaoşe, ci au pornit pe jos spre Bucureşti, să arate că ei totuşi vor Unirea.

 • Deniile, Învierea şi Slujba de Paşte la centrul monastic al vechii Curţi Domneşti a Basarabilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deniile, Învierea şi Slujba de Paşte la centrul monastic al vechii Curţi Domneşti a Basarabilor

  Slujba de Înviere şi cea de Paşte, ca şi deniile, de altfel, au o încărcătură mai bogată în aşezămintele în care vieţuiesc monahi. La biserica mănăstirii Negru Vodă din Câmpulung, care este şi necropolă domnească, Părintele Serafim Caiea şi cei şapte monahi au pregătit toate rânduielile canonice tradiţionale pentru cele mai importante zile din Săptămâna Mare.

 • Este nevoie de Iohannis şi Băsescu la Chişinău. 3 riscuri pentru alegerile parlamentare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Este nevoie de Iohannis şi Băsescu la Chişinău. 3 riscuri pentru alegerile parlamentare

  Pe data de 30 noiembrie 2014 avem alegeri parlamentare în Republica Moldova. Electoratul derutat trebuie să aleagă între partidele pro-europene şi cele pro-ruseşti. Situaţia este una la limită, iar sondajele arată că mai bine de 30% dintre votanţi nu s-au decis. Fără o prezenţa românească la Chişinău o mobilizare este greu de crezut că va veni, iar Rusia nu se va da înlături pentru a frauda aceste alegeri.

 • De două ori român, cu două paşapoarte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De două ori român, cu două paşapoarte

  Sunt cetăţean român de origine din Republica Moldova. Am dublă cetăţenie. Sunt cetăţean român, dar m-am născut la Chişinău. Am şi, şi. Sunt de origine basarabeancă. Două paşapoarte. Ştampile multe în paşaport pe drumul dintre Chişinau şi Bucureşti.

Modifică Setările