Stiri despre bani mures

  44 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Bisericile oraşului, sprijinite din bani publici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bisericile oraşului, sprijinite din bani publici

  Consilierii locali  au aprobat alocarea din bugetul local a sumei de 345.000 lei pentru unităţile de cult din Târgu-Mureş. De acest sprijin vor beneficia cinci parohii din oraş.

 • Piaţa Teatrului, deschisă trecătorilor FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piaţa Teatrului, deschisă trecătorilor FOTO

  Piaţa Teatrului a fost deschisă astăzi trecătorilor, după ani de zile de şantier şi reparaţii. Proiectul nu este finalizat însă, mai multe lucrări urmând să fie continuate anul viitor.

 • Peste 3.600 de mureşeni au conturile poprite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 3.600 de mureşeni au conturile poprite

  Peste 5.700 de mureşeni cu datorii la bugetul de stat au fost somaţi de Direcţia Generală a Finanţalor Publice Mureş. Peste 3.600 dintre aceştia s-au trezit cu conturile bancare poprite.

 • Bani pentru micii investitori mureşeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bani pentru micii investitori mureşeni

  Administratorii intreprinderilor mici şi mijlocii mureşene pot accesa o line de credit în , în valoare maximă de 125.000 lei/I.M.M./an, cu dobândă parţial subvenţionată prin Programul "Mihail Kogălniceanu"

 • Avocaţii mureşeni, buni de plată la CAS
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avocaţii mureşeni, buni de plată la CAS

  Cea mai mare restanţă, 60.000 de lei, o are fostul prim-procuror la Parchetul Judecătoriei Târgu-Mureş, Vasile Costea. CAS Mureş a somat şi a emis titluri executorii pentru 125 de persoane care au debite la Fondul Naţional Unic de Asigurări de Sănătate.

 • Prefectul vrea bani pentru comunele inundate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prefectul vrea bani pentru comunele inundate

  Prefectul Marius Paşcan, a  trimis Ministerului Administraţiei şi Internelor un proiect de hotărâre pentru alocarea a 4.439.000 de lei pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor produse în judeţ.

 • Salarii de top pentru şefii instituţiilor publice mureşene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salarii de top pentru şefii instituţiilor publice mureşene

  Într-un top al salariilor preşedinţilor consiliilor judeţene şi al primarilor, realizat la nivel naţional, luând în calcul declaraţiile lor de avere, preşedintele Consiliului Judeţean, Lokodi Edita, ocupă locul I pe ţară, iar primarul Dorin Florea, locul al III-lea. Ba mai mult, salariul câştigat de Lokodi Edita în 2010 este mai mare chiar decât al preşedintelui ţării, Traian Băsescu, iar cel al lui Dorin Florea diferă doar

 • Târgu-Mureş: Înşelat cu ....şerveţele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Înşelat cu ....şerveţele

  Un mureşean a căzut în plasa unor escroci, cărora le-a dat 1.900 de lei. Aceştia i-au promis bărbatului că suma va fi dublată, iar acesta i-a crezut.

 • Judeţul Mureş, campion la fonduri pentru infractructură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Judeţul Mureş, campion la fonduri pentru infractructură

  Guvernul a alocat primăriilor din mai multe judeţe ale ţării fonduri pentru proiectele de dezvoltare a infrastructurii şi pentru construirea unor baze sportive. Judeţului Mureş i-au fost alocaţi cei mai mulţi bani.

 • Ajutor financiar pentru tinerii intreprinzători mureşeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ajutor financiar pentru tinerii intreprinzători mureşeni

  Tinerii mureşeni îşi pot vedea planul de afacere transformat în realitate cu ajutorul fondurilor guvernamentale. Statul român accordă maximum 10.000 de euro cofinaţare pentru orice SRL înfiinţat de un tânăr intreprinzător care solicită ajutor.

 • Târgu-Mureş: Bani insuficienţi pentru spitalele mureşene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Bani insuficienţi pentru spitalele mureşene

  Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mureş a primit  fila de buget pe primele trei luni ale acestui an. Bani ajung însă doar pentru salarii şi pentru plata utilităţilor spitalelor din judeţ.

 • Bani pentru proiectele localităţilor mureşene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bani pentru proiectele localităţilor mureşene

  Consiliul Judeţeana a probat accordarea a peste 34 de milioane de lei comunelor şi oraşelor din judeţ, pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală şi cofinanţarea proiectelor de infrastructură.

 • Târgu-Mureş: Milioane de lei pentru şcolile din judeţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Milioane de lei pentru şcolile din judeţ

  Guvernul a alocat suma de 4,1 milioane de lei pentru scolile din judetul Mures, necesara continuarii lucrarilor de reabilitare incepute  din 2009. 56 de unitati de invatamant din Mures, aflate in santier, vor primi din aceasta suma, banii necesari continuarii investitiilor.

 • Târgu-Mureş: Se depun cererile pentru ajutoarele de încălzire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Se depun cererile pentru ajutoarele de încălzire

  Mureşenii cu venituri mici, fără maşini şi terenuri agricole pot depune cererile pentru ajutoare de încălzire. Sumele accordate variază în funcţie de venitul fiecărui solicitant, iar în cazul încălzirii cu gaz sau în sistem centralizat se scad direct din factura de întreţinere.

 • Târgu-Mureş: Vin bani pentru micii fermieri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Vin bani pentru micii fermieri

  220 de mureseni vor primi subventie pentru sprijinirea fermelor agricole de semisubzistenta, in urma sesiunii de depunere a proiectelor pe masura 141 " Sprijinirea fermelor agricole de semisubzistenta" desfasurata in perioada 15 aprilie-14 mai 2010, din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala la Compartimentul de Dezvoltare Rurala Mures.

 • Dascălii din Mureş vor putea lua credite cu dobândă mică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dascălii din Mureş vor putea lua credite cu dobândă mică

  Cadrele didactice din judeţul Mureş vor avea, în curând, o nouă Casă de Ajutor Reciproc. Federaţia Sindicatelor din Învăţământ „Spiru Haret", filiala Mureş, va înfiinţa un CAR pentru profesorii care se confruntă cu dificultăţi financiare.

Modifică Setările