Stiri despre aylan

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Taharrush –
Dezlănţuirea fiarei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Taharrush – Dezlănţuirea fiarei

  „Ce-ar fi devenit micul Aylan, dacă ar fi crescut? Agresor de funduri în Germania.“ „Charlie Hebdo” recidivează pe tema morţii copilului sirian, asociindu-l cu agresiunile sexuale de la Köln. „Aylan ar fi putut fi medic, profesor, părinte iubitor”, a replicat regina Rania a Iordaniei. Păşind peste cadavrul lui Aylan, bestii cu chip de om sunt pe cale să târască Europa în vârtejul unui Taharrush revărsat din bezna istoriei.

 • O caricatură Charlie Hebdo sugerează că
Aylan, refugiatul de 3 ani găsit mort pe coasta Turciei, ar fi putut
deveni un agresor sexual
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O caricatură Charlie Hebdo sugerează că Aylan, refugiatul de 3 ani găsit mort pe coasta Turciei, ar fi putut deveni un agresor sexual

  Publicaţia satirică franceză „Charlie Hebdo” a stârnit din nou controverse, după ce o caricatură din ediţia din această săptămână reuneşte punctele opuse ale crizei refugiaţilor – sugerând că Aylan, copilul de 3 ani găsit mort pe coasta Turciei în septembrie 2015, ar fi putut deveni unul dintre agresorii sexuali de la Koln, din noaptea de Anul Nou, relatează „The Washington Post”.

 • Fotografia
lui Aylan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fotografia lui Aylan

  „Ça suffit!“, s-au stropşit François Hollande şi Angela Merkel la corul isteric de ţări europene cu pancarte în mâini, „Trăiască omul alb şi creştin!“. De mâine vă faceţi loc, în bătătură, pentru refugiaţi.

Modifică Setările