Stiri despre angajare de clovn

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Spiritul
moldovenesc umple o scenă întreagă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spiritul moldovenesc umple o scenă întreagă

  De obicei, scriu despre politica internă din Republica Moldova cu trimiteri la chestiunile fierbinţi din geopolitica curentă sau la alte probleme ce ţin de domeniul relaţiilor internaţionale. Cu toate acestea, consider că vorbim prea puţin despre cultură în România şi încă şi mai puţin despre tinerele talente.

 • Tâlcul din „Angajare de clovn”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tâlcul din „Angajare de clovn”

  „Angajare de clovn” este o piesă în două acte scrisă acum cîteva decenii de Matei Vişniec. Un autor foarte jucat şi foarte apreciat nu doar în ţara lui de obârşie. România. Spectacolul de la Teatrul Naţional este angajarea lui Ion Caramitru sau de ce avem nevoie mereu să râdem şi să trăim atunci când nu murim.

 • Premiere la
TNB
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premiere la TNB

  Comentez în cele ce urmează două premiere de mare anvergură, ambele găzduite de Sala Studio a Teatrului Naţional din Bucureşti.

 • Tristeţea vesela a saltimbancului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tristeţea vesela a saltimbancului

  La Teatrul Naţional din Bucureşti a avut premiera un spectacol în multe privinţe original. Pe un ger de minus 15 grade invitaţi şi spectatori de toată mâna au umplut foaierele Sălii Studio pentru a lua parte la un inedit spectacol de... circ.

 • „Angajare de clovn“, o premieră TNB plină de surprize, în regia lui Ion Caramitru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Angajare de clovn“, o premieră TNB plină de surprize, în regia lui Ion Caramitru

  La Sala Studio a Teatrului Naţional din Bucureşti se pregăteşte un nou spectacol: "Angajare de clovn" de Matei Vişniec, în regia lui Ion Caramitru, cu trei tineri actori care deja se bucură de succes în două dintre producţiile teatrului, "Act Orchestra" şi "Magic Naţional", Emilian Mârnea, Florin Călbăjos şi Petre Ancuţa.

 • Ce pregăteşte Teatrul Naţional din Bucureşti pentru noua stagiune, care se deschide pe 20 septembrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce pregăteşte Teatrul Naţional din Bucureşti pentru noua stagiune, care se deschide pe 20 septembrie

  Stagiunea 2016-2017 a Teatrului Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti se deschide pe 20 septembrie cu “Dineu cu proşti”, comedia franţuzească de mare succes a lui Francis Veber adusă în scenă de Ion Caramitru. Unul din cele mai îndrăgite spectacole ale teatrului, va avea două noi reprezentaţii, în 20 şi 21 septembrie 2016, de la ora 20.00, la Sala Mare.

Modifică Setările