Stiri despre amy adams

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Demonii Sudului VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Demonii Sudului VIDEO

  ECORŞEU Dacă vreţi să aflaţi ce se găseşte în America profundă şi de ce votează ea cu Donald Trump, trebuie neapărat să vedeţi „Animale de noapte“, cel de-al doilea lungmetraj al americanului Tom Ford.

 • Batman vs. Superman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Batman vs. Superman

  Noul film al lui Zack Snyder vrea să ne arate ce e neînregulă cu comunităţile moderne şi arată prin exemplul american contemporan o problemă a democraţiei de oriunde şi de oricând. În absenţa unui devotament public, în absenţa unei confesiuni de credinţă, oamenii nu se pot încrede unii într-alţii. În acelaşi timp, o problemă nouă apare: O oligarhie tehnologică perpetuu adolescentină, faţa urâtă a entuziasmului pentru progres ştiinţific.

 • Şi supereroii mor, nu-i aşa? VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi supereroii mor, nu-i aşa? VIDEO

  Filmul „Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii“ îşi propune să-i aducă pentru prima oară pe marele ecran pe cei doi megaeroi DC Comics, dar nu reuşeşte decât să-i anihileze pe amândoi, cele două iconuri subculturale fiind descărnate de tot ceea ce le făcea unicitatea.

 • Deschide ochii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deschide ochii

  ARTĂ SAU COMERŢ? Un studiu al imposturii, dar şi o critică a sistemului şi a mecanismului succesului care o permite, face reputatul regizor Tim Burton în cel mai recent film al său, „Big Eyes. Ferestrele Sufletului“.

 • VIDEO Rolurile jenante interpretate de nominalizaţii la premiile Oscar 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Rolurile jenante interpretate de nominalizaţii la premiile Oscar 2014

  Anul acesta este anul lor. Anul în care acestor nume mari din industria divertismentului li s-a recunoscut încă o dată talentul, printr-o nominalizare la Premiile Oscar. Asta nu înseamnă însă că, în trecut, n-au făcut nişte alegeri proaste în ceea ce priveşte rolurile lor. Să le vedem pe unele din cele mai puţin inspirate.

 • VIDEO FOTO Superman vine în zbor
spre România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO FOTO Superman vine în zbor spre România

  Pentru a 75-a aniversare a lui Superman, studiourile Warner Bros au reuşit să aducă în cinematografe o imagine nouă şi viabilă a eroului, în „Man of Steel: Eroul“, peliculă care are mâine premiera în România.

 • VIDEO Noul film cu Superman, „Man of Steel: Eroul“, cel mai bun din istorie?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Noul film cu Superman, „Man of Steel: Eroul“, cel mai bun din istorie?

  Noul film al lui Zack Snyder, „Man of Steel: Eroul“, aduce în faţa cinefililor un Superman preocupat de sine şi evită umorul ascuţit al filmelor lui Christopher Reeve pentru un spectacol surpinzător. Cu toate acestea, filmul lui Snyder pare  să devina una dintre peliculele cu cele mai bune recenzii din 2013, scrie „The Guardian“.

Modifică Setările