Stiri despre american beauty

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cele mai bune filme despre seducţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune filme despre seducţie

  Cele mai bune filme despre seducţie. Un scenariu de film cu priză la public va avea mereu şi o poveste de iubire, în care seducţia, tentaţia şi dorinţa trasează evoluţia personajelor. Industria Hollywood-ului a explorat din plin universul fanteziilor sexuale, lăsând moştenire o colecţie de producţii foarte îndrăzneţe.

 • Filmele din 1999, sfârşitul viitorului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filmele din 1999, sfârşitul viitorului

  Influenţa acestor filme este o problemă pentru tineri, iar noi trăim în prima societate care pare să fie condusă de tineri. Nu au schimbat societatea noastră, ci felul în care se fac filmele. Muzica populară transformă societatea, nu filmele--filmele îndeobşte reflectă societatea şi permit cineaştilor să reflecteze asupra situaţiei noastră. Ce sunt, deci, aceste filme şi ce arată despre societatea noastră?

 • Kevin Spacey: „Dacă nu este vorba despre Martin Scorsese sau de un rol cu adevărat important, atunci dispari“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kevin Spacey: „Dacă nu este vorba despre Martin Scorsese sau de un rol cu adevărat important, atunci dispari“

  Actorii cu o anumită vârstă şi cu un anumit statut la Hollywood pot să fie singurii care să aibă de obiectat atunci când se pune problema unui rol într-un film. Kevin Spacey, protagonistul din serialul „House of Cards“, este unul dintre aceştia. Într-un interviu acordat recent, actorul nu ezită să-şi facă cunoscute dorinţele în ceea ce priveşte anumite roluri.

Modifică Setările