Stiri despre amelia antoniu

  33 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Râsul amar din „Văduva veselă“. Andrei Şerban vizionar, despre o Românie dinainte de alegeri: „Am ajuns masa de manevră a unor golănaşi închipuiţi“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Râsul amar din „Văduva veselă“. Andrei Şerban vizionar, despre o Românie dinainte de alegeri: „Am ajuns masa de manevră a unor golănaşi închipuiţi“

  "Văduva veselă", în regia lui Andrei Şerban, a avut patru noi reprezentaţii la Opera Naţională Bucureşti, între 1 şi 4 decembrie. Prin includerea în libret a unor texte adaptate după Radu Paraschivescu şi Andrei Pleşu, regizorul ne pune în faţă o oglindă sarcastică a planului politic actual. Prima reprezentaţie din această serie de patru spectacole, ca o ironie, s-a jucat de Ziua Naţională.

 • La veuve. Neagră
şi tristă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La veuve. Neagră şi tristă

  PREMIERĂ Mecanismul imaginat de regizorul Andrei Şerban pentru actualizarea „Văduvei vesele“ funcţionează în gol, spectatorul neputând rezona nici cu spectacolul vetust, nici cu contemporaneizarea forţată, care sună ca nuca-n perete.

 • UPDATE Soprana Amelia Antoniu a divorţat!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Soprana Amelia Antoniu a divorţat!

  Prim - solista Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian" va merge astăzi la Judecătoria Sectorului 1 pentru a primi decizia judecătorilor. Soprana şi-a manifestat dorinţa de a reveni la numele de domnişoară.

 • Soţul sopranei Amelia Antoniu a plecat de acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soţul sopranei Amelia Antoniu a plecat de acasă

  Avocatul Niculae Gamenţ-Antoniu, soţul sopranei Amelia Antoniu, prim-solista Teatrului de Operetă „Ion Dacian", a părăsit în weekendul trecut domiciliul conjugal, potrivit ziarulring.com.

 • Soţul sopranei Amelia Antoniu: „Nu vom divorţa! Dau presa în judecată!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soţul sopranei Amelia Antoniu: „Nu vom divorţa! Dau presa în judecată!“

  Avocatul Niculae Gamenţ-Antoniu, soţul sopranei Amelia Antoniu - prim-solista Teatrului de Operetă „Ion Dacian" - a declarat că va da în judecată publicaţiile care au scris despre divorţul cuplului şi care au indicat-o ca motiv al despărţirii pe fetiţa celor doi, potrivit ziarulring.com.

 • Un an de anchetă în „Cazul Antoniu“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un an de anchetă în „Cazul Antoniu“

  Drama artistei  Ameliei Antoniu (37 de ani), prim-solistă la Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian”, a fost cel mai mediatizat caz întâmplat pe fondul unei infecţii intraspitaliceşti.

 • Soprana Amelia Antoniu şi-a botezat fetiţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soprana Amelia Antoniu şi-a botezat fetiţa

  Alexia, fetiţa cuplului Amelia şi Nicolae Gamenţ-Antoniu, a fost creştinată, ieri, la Biserica Popa Tatu din Bucureşti. Soprana Amelia Antoniu a fost la un pas de moarte anul trecut în urma unei infecţii contractate în Spitalul CF 2, unde era internată pentru o intervenţie chirurgicală minoră. 

 • FOTO Amelia Antoniu a revenit pe scenă la cinci luni după ce s-a aflat la un pas de moarte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Amelia Antoniu a revenit pe scenă la cinci luni după ce s-a aflat la un pas de moarte

  Amelia Antoniu, prim-solista Teatrului de Operetă „Ion Dacian“, a revenit aseară pe scenă, după ce, în urmă cu cinci luni, a fost la un pas de moarte. Spectacolul „Văduva Veselă“ s-a jucat cu „casa închisă“. Niculae Gamenţ Antoniu, soţul Ameliei, a cumpărat 90 de bilete pentru cei care i-au fost alături sopranei în momentele grele.

 • Alice Preda a ieşit de la terapie intensivă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alice Preda a ieşit de la terapie intensivă

  Cea de-a doua pacientă infectată odată cu Amelia Antoniu la spitalul CF2 a ieşit din spital. Ea va mai avea nevoie de medici pentru că va urma o perioadă de recuperare.

 • Cazul sopranei Amelia Antoniu: Pacientele au fost infectate pentru că medicii au refolosit o seringă de unică folosinţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cazul sopranei Amelia Antoniu: Pacientele au fost infectate pentru că medicii au refolosit o seringă de unică folosinţă

  Soprana Amelia Antoniu (36 de ani) şi Alice Preda (35 de ani) au fost victimele unor greşeli grave ale doctorilor din Spitalul CF2, unitate sanitară ce aparţine de Ministerul Transporturilor. Medicul Cristian Gherasie, fostul şef al secţiei de Ginecologie din cadrul Spitalului CF2, din Bucureşti, a recunoscut că s-a folosit aceeaşi seringă pentru cele două paciente.

 • Şeful secţiei de Ginecologie a Spitalului CF2: „A fost folosită aceeaşi seringă şi la Amelia şi la Alice”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şeful secţiei de Ginecologie a Spitalului CF2: „A fost folosită aceeaşi seringă şi la Amelia şi la Alice”

  Medicii spun că ustensilele medicale ce ar trebui să fie de unică folosinţă sunt utilizate frecvent la mai multe pacienţi pentru a se face economie. Femeile evită în ultimele luni Spitalul CF2, de teama infecţiilor. Reprezentanţii Secţiei de Obstretică-Ginecologie din cadrul Spitalului CF2 spun că prim-solista Teatrului Naţional de Operetă, Amelia Antoniu şi Alice Preda, cele două paciente care au intrat în şoc septic şi apo

 • EXCLUSIV: Amelia Antoniu: „Am fost infectată de la ustensile!”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV: Amelia Antoniu: „Am fost infectată de la ustensile!”

  Soprana, care s-a întors ieri de la Viena, a aflat din ce cauză a fost la un pas de moarte. Medicii austrieci i-au spus că bacteria cu care a fost infectată provine din China sau din India, cel mai probabil de la ustensilele medicale de unică folosinţă aduse din aceste ţări.

 • Amelia a intrat pe mâna medicilor austrieci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amelia a intrat pe mâna medicilor austrieci

  Soprana, care se află la Viena de  joia trecută, a făcut astăzi primul set de analize şi investigaţii. Ea speră ca medicii străini să-i spună cu ce a fost infectată pentru că analizele din România au ieşit curate,  ea neştiind nici acum de ce a stat în comă şi a fost la un pas de moarte. Alţi opt pacienţ, care au plecat mai bolnavi din CF2 decât au venit, îi acuză pe medici de neglijenţă sau de lipsă de profesi

 • Bucureşti: CAMPANIE: Să o ajutăm pe Amelia să se facă bine!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: CAMPANIE: Să o ajutăm pe Amelia să se facă bine!

  Soprana va pleca joi la Viena pentru a face analize la una dintre clinicile capitalei austriece. După ce analizele din România nu au scos la iveală cu ce a fost infectată, prim-solista va caută răspunsul la medicii străini

 • Bucureşti: Amelia Antoniu acuză neregulile din spitale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Amelia Antoniu acuză neregulile din spitale

  Soprana Amelia Antoniu (36 de ani), prim-solista Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”, este convinsă că a ieşit din spital mai bolnavă decât a intrat. Cel mai grav, din punctul ei de vedere, este faptul că nu ştie nici măcar acum, după patru săptămâni de calvar, de ce a căzut la pat.

 • Soprana Amelia Antoniu:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soprana Amelia Antoniu: "Nu mai pun niciodată piciorul în spitalele din România"

  Soprana Amelia Antoniu a povestit, pentru „Adevărul”, despre coşmarul pe care îl trăieşte de când a ajuns la un pas de moarte din cauza unei infecţii intraspitaliceşti. Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian“ va fi externată astăzi din Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş“ şi vrea să plece la Viena pentru investigaţii medicale amănunţite.

 • Soprana Amelia Antoniu, infecţie fără sfârșit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soprana Amelia Antoniu, infecţie fără sfârșit

  Amelia Antoniu a fost internată ieri la spitalul „Victor Babeş“ din Capitală cu febră mare. Pacienta revine pe patul de spital la patru zile după ce a fost externată de la Spitalul Universitar de Urgenţă, unde a stat internată trei săptămâni din cauza unei infecţii.

 • Soprana Amelia Antoniu, din nou internată în stare gravă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soprana Amelia Antoniu, din nou internată în stare gravă

  Solista Teatrului Naţional de Operetă, Amelia Antoniu, a fost din nou internată, azi-dimineaţă, la interval de numai 5 zile după ce fusese externată. De data aceasta ea a ajuns cu febră mare şi cu dureri la nivelul rinichilor şi plămânilor la Spitalul clinic de boli infecţioase „Dr. Victor Babeş” din Capitală.

 • Soprana Antoniu a ieşit din spital
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soprana Antoniu a ieşit din spital

  După trei săptămâni de comă, perfuzii şi medicamente,Amelia Antoniu spune că se simte de parcă s-ar fi născut a doua oară. Soprana şi o altă pacientă, Alice Preda, au fost internate în stare gravă după ce au fost infectate în timpul unor intervenţii chirurgicale făcute la Spitalul CF2. Alice a rămas internată.

 • Infecţia de la CF 2, căutată şi în alte spitale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Infecţia de la CF 2, căutată şi în alte spitale

  La o săptămână după ce Amelia Antoniu, prim-solista de la Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian", şi Alice Roxana Preda au intrat în comă la Spitalul CF 2, autorităţile au intrat „în priză".

Modifică Setările