Stiri despre amalia ciolan

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cinci zile de teatru românesc la Chişinău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci zile de teatru românesc la Chişinău

  În cadrul celei  de-a doua ediţii a Turneului Teatru Românesc la Bucureşti şi Chişinău, actorii Teatrului Naţional din Bucureşti vor prezenta în capitala Republicii Moldova, în zilele de 23 şi 24 martie, câte două reprezentaţii cu spectacolele „20 de ani în Siberia" şi „Între noi e totul bine”.

 • Amalia Ciolan ne dă o lecţie de istorie, prin intermediul teatrului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amalia Ciolan ne dă o lecţie de istorie, prin intermediul teatrului

  Actriţa Amalia Ciolan, care-a fost azi în studioul Adevărul Live, dă viaţă pe scena Teatrului Naţional Bucureşti (TNB) unui personaj dramatic care a existat în realitate şi care a trăit tragedia deportării în Siberia: Aniţa Nandriş-Cudla, o ţărancă din Bucovina, autoare a uneia dintre cele mai importante mărturii despre calvarul trăit în Gulagul sovietic.

 • Zilele Culturii Române la Edinburgh, între 10-17 octombrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zilele Culturii Române la Edinburgh, între 10-17 octombrie

  După Reykjavik în 2013 şi Dublin în 2014, în acest an e rândul capitalei scoţiene Edinburgh să găzduiască o nouă ediţie a Zilelor Culturii Române - un program caleidoscopic, ce pune în valoare diversitatea şi vitalitatea culturii române contemporane.

 • La TNB, comunismul este condamnat cu „20 de ani în Siberia”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La TNB, comunismul este condamnat cu „20 de ani în Siberia”

  Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” Bucureşti o prezintă pe actriţa Amalia Ciolan în monologul dramatic „20 de ani în Siberia”, o dramatizare de Sorin Misirianţu după cartea Aniţei Nandriş-Cudla, „20 de ani în Siberia. Amintiri din viaţă”.

Modifică Setările