Stiri despre aerisire

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Aerisirea - o măsură sanitară ieftină şi eficientă anti-COVID 19. INFOGRAFIC
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aerisirea - o măsură sanitară ieftină şi eficientă anti-COVID 19. INFOGRAFIC

  Cel mai mare risc de transmitere a noului coronavirus de la persoanele infectate asimptomatice la cele sănătoase se manifestă în cazul contactului de lungă durată, fără mască, în spaţii aglomerate închise, care nu au fost aerisite corespunzător. De aceea, experţii recomandă aerisirea frecventă a încăperilor publice închise, iar măsura a fost deja adoptată de Germania în strategia anti-COVID.

 • Soluţii pentru a scăpa de gândacii de bucătărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţii pentru a scăpa de gândacii de bucătărie

  Soluţii pentru a scăpa de gândacii de bucătărie. Invazia gândacilor de bucătărie pare o problemă fără sfârşit. Nimic nu pare să le vină de hac, chiar dacă ajungem să folosim inclusiv soluţii toxice. Dincolo de produsele din comerţ există şi metode tradiţionale pentru a scăpa de gândacii de bucătărie.

 • VIDEO Reparaţie ca la moldoveni la Universitatea de Stat. Două uşi dau una în alta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Reparaţie ca la moldoveni la Universitatea de Stat. Două uşi dau una în alta

  Doua uşi care dau una în alta au fost instalate la Universitatea de Stat din Moldova, unde au loc lucrări de reparaţie înainte de începerea anului universitar. Ca să te strecori în încăpere trebuie să ai o siluetă foarte suplă, însă administraţia instituţiei susţine că uşile vor servi doar pentru aerisire.

 • Aerisirea încăperilor ne fereşte de viroze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aerisirea încăperilor ne fereşte de viroze

  Cu cât deschidem mai des geamul, cu atât concentraţia de virusuri din aer se diminuează şi riscul de a răci devine mai mic. Iarna, există tendinţa de a aerisi mai rar şi mai puţin încăperile în care stăm, din dorinţa de a conserva căldura.

 • Cum folosim corect aparatele de aer condiţionat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum folosim corect aparatele de aer condiţionat

  Pentru a evita apariţia bolilor respiratorii, se recomandă schimbarea periodică a filtrelor aparatului de aer condiţionat şi aerisirea încăperilor. Utilizarea incorectă a aerului condiţionat poate duce la rinită, la astm sau chiar la pneumonie. Iar persoanele cu sistemul imunitar slăbit sunt cele mai vulnerabile.

 • Botoşani: Îşi bat joc de trotuare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Îşi bat joc de trotuare

  E.On Gaz nu a găsit altă soluţie tehnică decât să umple trotuarele unde intervin cu ţevi de aerisire ale conducetelor înlocuite.

Modifică Setările