Stiri despre adina rosetti

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Câteva cărţi de pus sub brad
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câteva cărţi de pus sub brad

  Moş Crăciun, Domnişoara Poimâine, Unchiul Tempus, iepurele polar Tălpici, Baba Iarna, mai mulţi spiriduşi, un motan de librărie din Bran, o fetiţă care pleacă în căutarea fratelui ei răpit şi care în final salvează planeta - iată câteva dintre personajele cărţilor pentru copii pe care vi le propun în continuare.

 • România, prezentă la Târgul Internaţional de Carte de la Ierusalim
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, prezentă la Târgul Internaţional de Carte de la Ierusalim

  România participă la Târgul Internaţional de Carte de la Ierusalim care se desfăşoară între 11 şi 15 iunie. Printre invitaţii români se numără scriitori Riri Sylvia Manor, Florina Ilis, Adina Rosetti, Adrian Popescu, istoricul Victor Neumann, filosoful Sorin Lavric şi criticul literar Răzvan Voncu.

 • Klaus Iohannis, câştigător la Gala
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Klaus Iohannis, câştigător la Gala "Bun de Tipar 2015"

  Volume scrise de preşedintele Klaus Iohannis şi scriitorii Adina Rosetti şi Adrian Buz se numără printre câştigătorii celei de-a patra ediţii a Galei Industriei de Carte din România "Bun de Tipar", care a avut loc joi seară, în Aula Bibliotecii Naţionale a României din Capitală.

 • Corporatişti, citiţi-vă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Corporatişti, citiţi-vă!

  Adina Rosetti debutează cu un roman inspirat de mediul corporatist. „Deadline“ este un debut remarcabil şi unul dintre cele mai bune romane ale anului.

Modifică Setările