Cristian Ghingheş

Consilier local independent

Până să ajungă (din nou) la guvernare, PNL anunţa pe toate gardurile şi pereţii de pe Facebook ori prin comunicate de presă şi alte forme de manifestare a declaraţiilor politice că urmează să depolitize educaţia dacă ajunge la cârma ministerului de resort, arătând ani de zile cu degetul, pe bună dreptate, funcţiile cheie din inspectoratele şcolare: generalii şi adjuncţii din IŞJ-uri. Pentru că am tot văzut filmul ăsta, eu nu i-am crezut.

M-aţi ales în 2014, când v-am promis Cetăţuia lucrului bine făcut.Programul meu avea 75 de pagini cu tot cu coperţi, iar printre acestea puteaţi regăsi cuvântul „dezbatere” de 35 de ori. De altfel, cele 11 priorităţi ale mele de atunci erau prezentate într-un capitol care se intitula aşa: 11 teme majore de dezbatere şi consens naţional.

În fiecare an, Capitala Tineretului ajunge la un nou oraş. Titlul este acordat de o guvernanţă alcătuită Consiliul Tineretului din România (CTR), Grupul PONT, Federaţia Tinerilor din Cluj şi BCR şi este inspirat din experienţa oraşului Cluj-Napoca drept Capitală Europeană a Tineretului în anul 2015.

Vezi mai multe