Cristian Ghingheş

viceprimar al mun. Bacău

Mulţi îi cântă prohodul politic lui Dacian Cioloş după demisia de astăzi, însă eu văd gestul său total invers: ca pe unul de onoare şi care arată (din nou) ce fel de om politic este. Eu o văd ca pe o decizie bazată strict pe principii, având în vedere că are în spate refuzul majorităţii “celor 14” din Biroul Naţional al USR de a-şi asuma o agendă reformistă la nivelul partidului.

În chestiunea directorilor de şcoli, am citit astăzi un articol foarte bun scris deAntonia Pup(fostă preşedinte CNE, acum la Şcoli curate) în care compară eventuala alegere prin vot a directorilor doar de către profesorii titulari cu normă întreagă, propusă de noul ministru al Educaţiei, cu un găunos concurs de miss şi mister popularitate.

Ieri, un domn se declara mâhnit că m-a văzut serile trecute ud leoarcă alergând la Insula de Agrement din Bacău. Cică nu-i şade bine aşa unui politician serios: “îl vulnerabilizează” (am citat). Săptămâna trecută, altul avea o problema cu mixurile mele trance şi mi-a spus că dacă vreau voturi nu am ce căuta mixând şi “zbenguindu-mă” la radio, în emisiunile săptămânale pe care le fac de 12 ani.

Modifică Setările