"Un meci foarte, foarte, foarte greu!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steliştii sunt convinşi că meciul din această seară împotriva lui Dinamo Kiev va fi mult mai dificil decât cel din tur. Experienţa superioară din Ligă, valoarea, dar şi dorinţa de

Steliştii sunt convinşi că meciul din această seară împotriva lui Dinamo Kiev va fi mult mai dificil decât cel din tur. Experienţa superioară din Ligă, valoarea, dar şi dorinţa de revanşă după înfrângerea umilitoare din septembrie sunt atuurile formaţiei ucrainene.
Înaintea ultimei partide jucate de roş-albaştrii pe teren propriu în Liga Campionilor, antrenorul Cosmin Olăroiu ştie la ce să se aştepte. "Va fi un meci foarte, foarte, foarte greu Sper să avem mai mult curaj şi mai multă personalitate decât în meciurile precedente. Un rezultat de egalitate ne califică, dar este foarte riscant să jucăm numai ca să obţinem o remiză", a spus Oli, care nu s-a consultat cu Mircea Lucescu, aşa cum au scris ziarele ucrainene. În plus, Olăroiu este de părere că un eşec în această seară nu echivalează cu pierderea calificării în primăvara europeană.
Căpitanul tradiţional al Stelei, Mirel Rădoi, a afirmat că nu este o criză la echipă, ci o saturaţie a jucătorilor. "Este vorba de o oboseală fizică, dar mai ales psihică din cauza programului încărcat. Totul porneşte de la cap. În Liga Campionilor însă motivaţia este cu totul alta, iar publicul va împinge echipa de la spate", a precizat Rădoi, care va stabili în cursul zilei de azi, după o discuţie cu Olăroiu, dacă are şanse să fie titular cu Dinamo. Rădoi n-a uitat de contrele cu Mircea Lucescu: "Deocamdată, domnul Lucescu este antrenor la o altă echipă şi nu cred că este bine ca el să spună cine şi cât să joace". Căpitanul l-a lăudat, în schimb, pe românul lui Dinamo Kiev, Florin Cernat, despre care a spus că-l apreciază în mod deosebit.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite