Steaua-Motherwell/ Bergodi: „Scoţienii aleargă mult“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua-Motherwell/ Bergodi: „Scoţienii aleargă mult“
Steaua-Motherwell/ Bergodi: „Scoţienii aleargă mult“

Bergodi este convins că Steaua poate câştiga meciul cu Motherwell (20.45, PRO TV), deşi nu-şi cunoaşte bine adversarul. Tehnicianul roş-albaştrilor se bucură pentru că Gigi Becali s-a hotărât să nu mai închidă peluzele şi speră ca echipele care vin în Ghencea să se teamă de presiunea tribunelor.

Mai citeşte şi:

Peste 400 de jandarmi la Steaua-Motherwell
Andrei Ionescu îl înlocuieşte pe Toja
"Dacă Bergodi nu face cum zice Gigi, nu-i va fi bine"
Stephen Craigan: „Nu vedem mingea în primele 20 de minute!“
Jucătorii lui Motherwell se tem de Steaua


Un domn: Cristiano Bergodi de Grigore Cartianu



Antrenorul Stelei consideră că elevii săi îi pot surprinde pe adversari printr-un joc bazat pe viteză.

„Vom vedea dacă tinerii noştri sunt mai buni decât ai lor. Ştim stilul lor scoţian şi nu trebuie să ne speriem. Sunt o echipă disciplinată, care joacă cu mingi lungi. Vom încerca să facem un joc bazat pe viteză, chiar dacă nu avem încă foarte multă continuitate în joc. Probabil va fi un meci greu, pentru că ei aleargă foarte mult. Suntem pregătiţi, iar băieţii sunt foarte motivaţi. Am încredere în ei şi sunt convins că vom face un meci bun. Nu va fi uşor să obţinem calificarea încă din meciul tur. Deocamdată vrem doar să obţinem un scor cât mai bun“, a spus Bergodi.

„Credeţi că Moratti se consultă cu Mourinho?“

Tehnicianul este îngrijorat din cauza numeroşilor accidentaţi şi suspendaţi din lot, dar susţine că este foarte mulţumit de jucătorii pe care-i are la dispoziţie. „Este adevărat că avem o problemă pe postul de închizător, unde acum este doar Onicaş. Nu putem sta doar în el. O să vedem însă dacă mai aducem un jucător, nu vreau să mă grăbesc şi să avem un exces de mijlocaşi după revenirile lui Bicfalvi şi Ovidiu Petre“, a afirmat antrenorul.

Întrebat dacă Cristi Tănase ar fi o achiziţie bună pentru Steaua, Bergodi a răspuns zâmbind: „E bine-venit. Credeţi că, la Inter, Moratti se consultă cu Mourinho, dacă vrea vreun jucător mare? Dă bani şi îl ia, iar antrenorul cu siguranţă nu o să se supere. Dacă Tănase ar mai rămâne măcar un an în România la un club precum Steaua, ar fi apoi pregătit să joace la o echipă mare. E tânăr şi nu e uşor să pleci în străinătate la această vârstă!“.

„De Tatărwell mi-era frică“

Gigi Becali a explicat de ce n-are nicio emoţie pentru meciul cu scoţienii. „Îi vom spulbera pe Motherwell, au o echipă prea mică. Poate dacă îi chema Tatărwell, aveam emoţii, dar aşa, sunt o mămicuţă“, a spus latifundiarul. Altfel, nemţii de la Karlsruher SC nu îl mai doresc pe Ionuţ Rada, întrucât nu au reuşit să-l vândă pe croatul Dino.

„Momentan, Ionuţ va reveni în România. Dacă vor reuşi să îl vândă pe croat, atunci Rada va merge cu siguranţă la Karlsruher“, a spus impresarul Adi Pigulea. În schimb, portughezul Antonio Semedo şi-a reziliat ieri contractul cu Steaua. „Nu i-am mai cerut niciun ban. Transferul său a fost cea mai mare ţeapă din istoria Stelei“, a spus Gigi Becali. Fotbalistul ar putea semna zilele acestea cu CFR Cluj.

image
image

M-a surprins victoria cu 8-1 a scoţienilor, fiindcă este un scor care nu se prea întâlneşte. Totuşi, au jucat împotriva unei echipe din Albania.

image


Cristiano Bergodi
antrenor Steaua

image



Gigi Becali visează o conspiraţie politică

image

Patronul este bucuros că fanii Stelei nu cunosc maghiara  Foto: Petrică Tănase



Patronul Stelei a comentat în stilu-i caracteristic mesajul spurcat afişat în Peluza Sud la meciul cu Újpest de acum două săptămâni.

„Pe mine mă bucură faptul că 99% din fanii Stelei habar n-aveau ce scrie pe acel banner adresat maghiarilor şi nimeni nu-l revendică. Asta înseamnă că le pare rău, lucru care iar mă bucură. E posibil ca acel banner să fi venit pe alte căi, poate chiar din partea ungurilor, dar nu cred că ar fi scris ei aşa ceva, atât de josnic. Poate a fost vorba de o chestiune politică“, a spus latifundiarul din Pipera. Becali a lăsat de înţeles că patronul celor de la CFR Cluj, Arpad Paszkany, ar putea fi şi el implicat în acest caz: „Am stat şi m-am gândit că am tot spus lucruri despre Paszkany şi cineva mi-a spus că deranjez. Paszkany este intangibil“. Latifundiarul este îngrijorat de faptul că forul european monitorizează acum foarte atent ce se petrece în Ghencea.

„Suntem în pericol mare, sunt oficiali la UEFA care n-au fost mulţumiţi numai cu amenda de 50.000 de euro. Steaua este un nume, şi poate fi exclusă pentru a servi ca exemplu“, a spus Becali.

„Ungurii au aruncat cu urină în femei“

După ce afirma, în paginile „Adevărul“, că un astfel de mesaj nu are ce căuta pe un stadion de fotbal, liderul Peluzei Sud, Alex „Lecce“ Tofan, a avut un discurs radical într-o conferinţă de presă a fanilor: „Nu suntem nişte idioţi, aşa cum se crede. Nimeni nu ştie cine a scris acel mesaj. A fost o replică la comportamentul ungurilor. Ei au intrat în ţară cu zvastici, au scandat despre ţigani, cu steagul Ungariei Mari. Maghiarii au aruncat cu sticle pline cu urină în femeile din gări. Ce vină aveau ele că treceau pe acolo?! Cineva s-a simţit atât de lezat încât a afişat mesajul“.

Instigatorul Cătălin Făinişi

Într-un moment în care oameni ca Gigi Becali, Argăseală şi Bergodi transmit mesaje pacifiste, ofiţerul de presă al Stelei, Cătălin Făinişi, a dat dovadă ieri de un comportament de mahala.

În timp ce Făinişi le împărţea jurnaliştilor acreditările pentru meciul de azi, şi-a făcut apariţia liderul galeriei, Gică Mustaţă, însoţit de încă o persoană. Imediat, Făinişi le-a atras atenţia suporterilor că acolo se afla şi reprezentantul ziarului „Adevărul”, cotidian care a declanşat o campanie împotriva huliganismului.

„Uitaţi, băiatul e de la «Adevărul», dar n-a pornit de la el campania”, a spus Făinişi. Gestul acestuia a provocat o ploaie de jigniri şi ameninţări la adresa ziaristului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite