Roman e jumătate al lui Dinu „Vamă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roman e jumătate  al lui Dinu „Vamă“
Roman e jumătate al lui Dinu „Vamă“

Preşedintele Braşovului va lua 50 la sută din suma pentru care va fi transferat jucătorul de la FC Braşov. Devenit peste noapte cel mai curtat fotbalist din România, braşoveanul Mihai Roman se afla la mâna conducătorilor echipei sale de club, care tratează transferul său.

Adevărata poveste a ajungerii lui Roman de la Cetate Suceava la FC Braşov este puţin diferită de cea pe care a prezentat-o Adrian Porumboiu, patronul Vasluiului, care consideră că a fost păcălit de Dinu Gheorghe.

„Finanţam Cetatea Suceava şi mă înţelesesem cu primarul să îl iau pe Roman, numai că cei de la FC Braşov l-au ascuns. Dinu Gheorghe l-a luat prin mijloace specifice. De fapt, Cetate Suceava s-a făcut că nu îi plăteşte jucătorului vreo 2000 de euro, acesta a adevenit liber şi l-a luat Braşovul”, a spus Porumboiu.

Ce n-a vrut să afirme finanţatorul Vasluiului este că cei de la Cetate nu s-au făcut că nu-l plătesc pe Roman degeaba.

L-a dus gratis la FC Braşov

Jucătorul era urmărit de mai mult timp de Dinu Gheorghe care ştia de problemele financiare de la echipă. După un meci direct acesta s-a dus la conducătorii suceveni şi le-a spus că ori acceptă suma oferită de el pentru a lăsa jucătorul liber, ori merge la comisii unde oricum va câştiga, deoarece are influienţă.

Gândindu-se că cei în mână nu-i minciună, moldovenii au luat suma oferită de Vamă, în jur de 10.000 de euro, şi au uitat de jucător, care ulterior a devenit liber şi s-a transferat la FC Braşov.

Pentru că l-a adus gratis la echipa de sub Tâmpa, preşedintele Braşovului, Dinu Gheorghe, şi-a tăiat partea leului. A păstrat 50 la sută din proprietatea fotbalistului, înţelegându-se cu patronul Braşovului, Ioan Neculaie, care îi este şi prieten bun, ca atunci când fotbalistul va fi transferat la altă echipă ei să împartă banii.

Aşa se explică şi de ce Dinu Gheorghe jonglează cu ofertele primite pentru Roman, refuzând un milion de euro de la FC Timişoara şi mai apoi 1,5 milioane de euro de la Steaua.

Zilele trecute, Gigi Becali a mărit oferta cu încă 300.000 de euro, ceea ce l-a pus pe gânduri pe „Vamă”, care din iarnă pare tentat să-i dea drumul fotbalistului şi să bage în propriul buzunar aproape un milion de euro.  

image
image

Dinu Gheorghe mi-a spus clar că el decide în privinţa lui Roman şi că degeaba vorbesc cu Ioan Neculaie.

image


Marian Iancu
patron Timişoara

image

Nu vreau să spun eu mai multe despre acest Dinu Gheorghe pentru că s-ar putea să-i cadă mustaţa.

image


Adrian Porumboiu
patron FC Vaslui

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite