Prunea: "Nu am fost anunţat că am fost dat afară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional Florin Prunea a declarat că nu a fost anunţat oficial că a fost destituit din funcţia de director al departamentului de relaţii internaţionale din cadrul FRF, însă nu îl interesează în acest moment decât sănătatea familiei sale.

"Până acum nu am fost anunţat că am fost dat afară, aştept o decizie oficială pentru a comenta pe această temă. Dar eu nu voiam să plec pentru că nu mă consider vinovat cu nimic. E prima oară când aud aşa ceva. Eu urmez calea legală în toate problemele. Acum nu mă interesează nici măcar imaginea mea, ci doar ca familia mea să fie sănătoasă", a spus Prunea.
Nici directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, nu avea idee despre faptul că fostul său coleg de la echipa naţională a fost demis. "Habar nu am, acum aud pentru prima oară. Cine a spus aşa ceva? O să mă informez despre ce s-a întâmplat, acum chiar nu ştiu nimic".
Prunea a fost eliberat, vineri, din funcţie de către Comitetul de Urgenţă, după ce fostul internaţional a fost trimis în judecată în cazul de corupţie din arbitraj, a declarat, în exclusivitate pentru NewsIn, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.

Citeşte AICI alte detalii despre Florin Prunea!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite