Gică Popescu: "Naţionala nu are încă valoarea să se lipsească de Mutu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional Gheorghe Popescu (foto) a declarat că Euro 2012 este ultima şansă a acestei generaţii de a prinde un turneu final. "Baciul" nu este mulţumit de felul cum joacă prima reprezentativă.

"Aceasta nu este naţionala pe care am dori cu toţii să o avem. Rezultatele nu sunt cele mai bune. Naţionala a evoluat bine ca nivel de joc, însă a avut evoluţii mai puţin bune, cum s-a intamplat la Belgrad. Euro 2012 este ultima şansă a acestei generaţii. Va trece timpul peste ei. Deja unii se apropie la varsta maturităţii şi uşor-uşor încep să se gândească la retragere", a spus fostul internaţional la Sport.ro.

Popescu este de părere că, deşi a greşit, Adrian Mutu nu ar trebui îndepărtat de la echipă pentru că naţionala nu are valoarea necesară să se lipsească de una asemenea jucător.

"La ultima campanie de calificări, echipa naţională a stat în Mutu, care a făcut de altfel şi diferenţa. Răzvan Lucescu este însă antrenorul echipei naţionale şi a făcut nişte reguli foarte stricte. Eu cred că naţionala nu a ajuns la asemenea valoare încât să joace fără Mutu. Ce a facut el nu este o atitudine de profesionist, dar să sperăm că va avea o schimbare de comportament", a spus Gică Popescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite