FOTBAL: Iencsi a marcat în meciul amical Rapid - Gaziantepspor, 3-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Iencsi a marcat în meciul amical Rapid - Gaziantepspor, 3-1
FOTBAL: Iencsi a marcat în meciul amical Rapid - Gaziantepspor, 3-1

Rapid Bucureşti a învins cu scorul de 2-1 formaţia turcă Gaziantepspor, marţi, în Olanda, într-un meci amical de fotbal jucat în cadrul stagiului de pregătire de la Goch (Germania).

Giuleştenii au deschis scorul prin Adrian Iencsi (20), turcii au egalat în minutul 41, iar Juliano Spadacio a adus din nou avantaj prin golul marcat în minutul 55. Tot brazilianul a parafat victoria echipei lui Viorel Hizo, prin reuşita din minutul 88.

Veteranul Adrian Iencsi (34 de ani) a revenit cu gol pentru echipa giuleşteană la care a mai evoluat până acum cinci ani.

Hizo a început meciul cu Straton - Păun, M. Contantin, Iencsi, Mardare - Cesinha, Matic (C. Lazăr, 46), V. Negru (Djalovic, 46), Buga - Spadacio - Joao Paulo Pinto (Ioniţă, 46).

Gaziantepspor a terminat ediţia trecută de campionat pe poziţia a 6-a a clasamentului în Turcia. La echipa antrenată de Jose Couceiro au evoluat ca titulari ambii jucători brazilieni cu numele Julio Cesar care au jucat în România în ediţia trecută, la Rapid (mijlocaşul Julio Cesar Da Silva e Souza), respectiv, Dinamo (fundaşul Julio Cesar Santos Correia).

În precedentele două amicale pe care le-a disputat în stagiul din Germania, Rapid a învins pe Ankaraspor (Turcia), scor 1-0, şi a remizat cu Ergotelis (Grecia), scor 0-0. Până la revenirea în ţară, gruparea giuleşteană va mai susţine două partide de verificare, cu Manisaspor (23 iulie) şi Lokomotiv Sofia (25 iulie).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite