VIDEO Dănălache, gol la debutul pentru Al-Ettifaq

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii fac furori la Al-Ettifaq! La primul meci în care formaţia pregătită de Ion Marin şi de Gheorghe Mihali i-a avut în teren pe Dorel Stoica şi pe Cristian Dănălache, saudiţii au făcut spectacol cu nou-promovata Al-Raed. Partida a fost un derby pentru evitarea retorgradării, iar cei de la Al-Ettifaq au defilat pe teren propriu şi au avut 2-0 după 24 de minute, cu două goluri marcate din penalty. Meciul s-a terminat 3-0, iar vi

Stoica, Daniala, Danalashie!

Dintre cei doi români achiziţionaţi recent de Al-Ettifaq, Dănălache s-a aflat în prim-plan la meciul lui de debut. Vârful transferat de la Urziceni a contribuit la obţinerea celui de al doilea penalty pe care a decis să-l execute chiar el. A fost momentul în care au început problemele pentru comentatorul televiziunii saudite. Mai întâi, acesta l-a confundat pe Dănălache cu Dorel Stoica. După câteva secunde a realizat că a greşit şi a început să repete întruna numele marcatorului: "Cristian Daniala"!
Nici ziariştii arabi nu s-au descurcat mai bine. Cronica meciului notează că autorul golului secund este "Cristian Danalashie". Dănălache a primit şi un cartonaş galben în minutul 27.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite