Hizo cere ca Gladstone şi Pavlovici să fie operaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hizo
Viorel Hizo

Antrenorul Viorel Hizo s-a declarat deranjat de faptul că doi jucători de bază ai formaţiei FC Vaslui, Gladstone şi Milos Pavlovici, nu au fost încă operaţi, deşi sunt accidentaţi de 11 săptămâni, precizând că doreşte ca în termen de trei zile să se ia o decizie în privinţa acestora.

"Pavlovici şi Gladstone sunt accidentaţi de 11 săptămâni şi nu s-au operat nici acum. Am decis ca în maxim trei zile să se ia o decizie în privinţa lor. Nu este normal când începem pregătirea de iarnă ca ei să intre abia în programul de recuperare. Dacă erau operaţi în timp util, acum erau în programul de recuperare şi apoi, din iarnă, intrau normal în pregătire alături de întreagă echipă astfel încât să-i putem folosi la randament maxim în retur", a declarat, joi, Viorel Hizo.

Nemulţumirea tehnicianului vasluian vine pe fondul numeroaselor accidentări din lotul echipei moldave, nu mai puţin de opt jucători având probleme medicale în momentul de faţă: Gladstone, Pavlovici, Sânmărtean, Campano, Hugo Luz, Anang, Milanov şi Răzvan Neagu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite