ŞOC! Alegerile pentru preşedinţia FRF, devansate! Vor fi la 25 ianuarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu candidează pentru un nou mandat
Mircea Sandu candidează pentru un nou mandat

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis, luni, ca alegerile pentru preşedinţia forului să aibă loc la 25 ianuarie, deşi iniţial erau programate în luna martie, motivul devansării fiind tragerea la sorţi pentru EURO 2012, care va fi efectuată la 7 februarie.

Membrii CEx susţin că au decis să devanseze alegerile deoarece noul preşedinte trebuie să pună la punct strategia pentru preliminariile EURO 2012, a căror tragere la sorţi va avea loc la 7 februarie.

"În condiţiile în care calificarea la turneul final nu va trebui ratată, preşedintele FRF, care va fi ales pe 25 ianuarie 2010, va trebui să aibă timp să alcătuiască, împreună cu echipa sa şi cu staff-ul tehnic al echipei naţionale, programul şi strategia în perspectiva preliminariilor, astfel încât obiectivul calificării să fie îndeplinit", se arată într-un comunicat al forului prezidat în prezent de Mircea Sandu.

Singura persoană care şi-a anunţat candidatura până acum este actualul preşedinte Mircea Sandu, care se află la conducerea FRF din 9 august 1990.

Fostul preşedinte al clubului FC Naţional, Constantin Iacov, care intenţionează să candideze la preşedinţia FRF, a acuzat conducerea federaţie de jocuri obscure. "E o măgărie la care mă aşteptam, e deja recunoscută. Şi-au pus planul în aplicare pentru a-i distruge pe ceilalţi candidaţi. Trebuie să îţi depui documentele necesare candidaturii până la 8 ianuarie, în condiţiile în care, până acum, toată lumea ştia că alegerile sunt programate în aprilie. Chiar şi aşa, eu voi candida şi sunt sigur că 25 ianuarie va fi ultima zi cu Mircea Sandu preşedinte. Dacă va fi o luptă în doi, atunci cred că voi câştiga cu aproximativ 160 de voturi", a spus Iacov.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite